Stiri Vulturi

Rolland Torok: „Niciodată nu am refuzat echipa națională. Mă simt nerespectat ca sportiv”

Baschet .ro

Baschet .ro
28.08.2019

Rolland Torok: „Niciodată nu am refuzat echipa națională. Mă simt nerespectat ca sportiv”

La scurt timp după comunicatul de presă emis de către CSU Sibiu, Rolland Torok a făcut publice primele declarații referitoare la suspendarea de patru luni dictată de Comisia de Disciplină. Sportivul orădean a publicat și o serie de documente precum biletul de avion cât și mesajul său către președintele FRB, Horia Păun, pe care le regăsiți în galeria foto a articolului.

Torok afirmă că nu a refuzat niciodată naționala României și că se simte neînțeles ca om și nerespectat ca sportiv. 

Dincolo de ceea ce veți putea citi în cadrul comunicatului emis de către clubul la care activez, BC CSU Sibiu, aș dori să fac publice scrisoarea adresată exclusiv domnului președinte al Federației Române de Baschet, Horia Păun, și biletul de avion cumpărat de mine încă din 28.06, pentru a ajunge la echipa națională. De la Comisia de Disciplină care mi-a judecat cazul pe 26 august nu am primit nicio înștiințare, nicio solicitare a unui punct de vedere...

Nu voi face pentru moment alte declarații. Vreau doar să știți că niciodată nu am refuzat echipa națională. Mereu am jucat cu dorință, ambiție, determinare și mândrie. În acest moment, mă simt neînțeles ca om și nerespectat ca sportiv. Nu este deloc ușor pentru mine, pentru familia mea și pentru clubul la care voi juca dar din această situație știu că voi ieși mai puternic și mai determinat. Am încerede că în cele din urmă va fi bine...Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune!

În interviul acordat publicației 24secunde.ro, antrenorul Tudor Costescu a afirmat că l-a deranjat faptul că Rolland Torok a vrut să se prezinte la lotul național în condițiile impuse de el, Costescu fiind inflexibil cu privire la o absență de câteva zile.

Datorită poziției în care sunt îmi iese din cap orice idee că aș putea avea o chestiune personală cu cineva. Cu atât mai mult cu cât cei doi jucători, care au fost expuși unei asemenea situații, sunt în continuare băieți deosebiți și jucători cu care am avut relații excepționale. Mai mult, ei nu și-au manifestat dorința de a nu se prezenta la lot. Lucrul care m-a deranjat pe mine foarte tare este că ei au vrut să se prezinte în condițiile impuse de ei. Adică, știindu-i de mai mult timp nu m-aș fi așteptat la așa ceva. Eu nu pot să le impun lor. Eu am făcut convocatorul. Federația l-a trimis. Departamentul Tehnic i-a informat. Ei pot alege dacă se prezintă sau nu. Din păcate, probabil neinspirat sfătuiți, au încercat să împace și capra și varza.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!