Stiri Vulturi

Un nou caz de covid-19 la naţionala României

Un nou caz de covid-19 la naţionala României

Naţionala României suferă o nouă lovitură pricinuită de pandemia de coronavirus. Astfel, după ce patru jucători au ratat deplasarea la Valencia din cauza infectărilor cu virusul sars-cov2, un alt baschetbalist a fost depistat pozitiv la testarea în Spania.

Anunţul a fost făcut pe contul de instagram al naţionalei, acolo unde s-a precizat şi că jucătorii naţionalei urmează să mai facă alte trei testări de covid-19:

„Nationala Romaniei ramane in izolare pana la finalul competitiei de la Valencia. Dupa ce unul dintre sportivii nostri a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus la retestarea efectuata de autoritatile spaniole, organizatorii locali si FIBA au decis ca sportivul sa fie mutat in carantina, intr-o cladire special amenajata, in vreme ce toti ceilalti componenti ai delegatiei sunt obligati sa ramana izolati in camerele de la hotel pana la intoarcerea spre Romania, avand permise doar participarea la antrenamente si la meciurile oficiale. De asemenea, tricolorii vor efectua alte trei teste (astazi, pe 27 noiembrie si pe 30 noiembrie), de rezultatul lor depinzand alte eventuale masuri restrictive”, se arată pe contul oficial de instagram al naţionalei.

Reamintim că România urmează să joace în a doua fereastră din preliminariile EuroBasket 2022 pe 28 noiembrie, contra Poloniei şi pe 30 noiembrie, contra Spaniei.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    mda
    incet, incet, va ajunge sa joace si maseurul.

    cu 3 ani în urmă (25.11.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!