Stiri

Imagini virale: Michael Jordan și Magic Johnson, filmați cântând Volare în vacanța din Capri

Michael Jordan și Magic Johnson, doi dintre cei mai buni baschetbaliști din istorie, păstrează relația de prietenie și la ani buni după retragere. Ei își petrec vacanțele împreună, iar ultima a oferit un moment viral. Cei doi foști baschetbaliști s-au aflat în insula italiană Capri, unde au fost protagoniștii unui moment inedit la restaurant. Au cântat celebra melodie Volare alături de prietenii lor.

Imaginile virale au fost publicate chiar de Magic Johnson. Fostul star de la Los Angeles Lakers a dorit să le arate fanilor săi cum se bucură de frumusețile Italiei și trăiește momente speciale alături de cei dragi în Capri. Cei doi foști sportivi nu au fost singurele celebrități prezente, întrucât și actorul Samuel L Jackson și-a petrecut vacanța alături de ei.

Jordan și Magic Johnson își petrec adesea vacanțele împreună, iar Italia este una dintre destinațiile lor favorite. În anii trecuți aceștia au închiriat de mai multe ori yacht-uri. Iar interviurile acordate în urmă cu ceva timp au dezvăluit și pasiunea pe care aceștia o au pentru bucătăria italiană, una dintre cele mai apreciate din lume. E de înțeles pasiunea lor pentru Italia, ținând cont că această țară este cu adevărat superbă: numai în 2022 a strâns în jur de 75 de milioane de vizitatori.

Ce pasiuni au Michael Jordan și Magic Johnson

Michael Jordan este recunoscut încă din adolescență pentru pasiunea pe care o are pentru golf. Până să ajungă starul pe care îl știm cu toții, el a predat lecții de golf în perioada în care era la facultate. A continuat să joace golf în scop recreațional, iar unul dintre prietenii săi este Tiger Woods. Jordan își petrece astfel vacanțele și alături de Tiger Woods, nu doar cu Magic Johnson.

Pasionat și de jocuri de noroc, el a adus adrenalina și pe terenul de golf, iar în istorie sunt câteva pariuri legendare pe care le-a făcut. La un moment dat, Jordan a jucat golf cu fostul baschetbalist Charles Barkley, iar cei doi au pariat pe 300 de mii de dolari pe o singură gaură. Și aceasta nu este singura situație în care Jordan a pariat la golf.

De fapt, Jordan are o reală pasiune pentru jocurile de casino și pariuri sportive. Afinitatea sa pentru vizita în cazinouri și jocurile pe mize mari a fost un subiect în atenția presei în ultimii ani. Despre Jordan s-au făcut multe dezvăluiri, iar fostul sportiv a fost zărit adesea în cazinourile din SUA. Pentru el, aceasta a fost o metodă de a se destinde în timpul liber încă din perioada în care era în activitate.

Magic Johnson nu are aceeași pasiune pentru jocuri de noroc, dar a reușit să facă și el bani într-un cazinou. Metoda este cu adevărat inedită. Johnson a povestit cum a mers într-un cazinou din Las Vegas alături de fostul patron al lui Los Angeles Lakers, Dr. Jerry Buss. Timp de trei zile, Buss i-a oferit lui Johnson fise în valoare totală de 15 mii de dolari pentru a paria. Fostul sportiv nu a dorit însă să facă acest lucru, iar la plecare a încasat banii.

Dacă jocurile de noroc nu-i unesc, Jordan și Magic Johnson împart aceeași pasiune pentru baseball. Este cunoscut faptul că Jordan s-a retras în 1993 din activitate, într-un moment în care era pe val în NBA. Legendarul baschetbalist și-a dorit să înceapă o carieră în baseball, așa cum își dorea tatăl său.

Acesta murise cu câteva luni înainte, iar Jordan a dorit să îi îndeplinească dorință. De pe 7 februarie 1994, Jordan a devenit jucătorul echipei Birmingham Barons. A jucat 127 de meciuri, dar prestațiile sale nu au fost răsunătoare. A mai jucat la Scottsdale Scorpions în meciuri demonstrative, dar din 1995 s-a întors în baschet și a mai câștigat trei titluri cu Chicago Bulls.

Pasiunea pentru baseball este împărtășită și de Magic Johnson. După retragere, acesta a investit în mai multe afaceri, iar franciza de baseball LA Dodgers este una dintre ele. Johnson este acționar minoritar alături de alți oameni și are 2.3% din pachetul LA Dodgers.

Din această postură, Johnson a fost văzut la mai multe meciuri ale echipei. Fostul baschetbalist a mărturisit că a avut mai multe discuții despre baseball alături de bunul său prieten Michael Jordan, aceasta fiind o pasiune comună a celor doi.

Cele mai citite
Cele mai Comentate