Stiri

Seară plină de meciuri spectaculoase din NBA în oferta Superbet în această noapte

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
18.11.2022

Euroliga, NBA și LNBM sunt în prim plan la Superbet, care a pregătit o ofertă completă de pariere, cu cote atractive pe aceste ligi, inclusiv pariuri pe clasamentul final. Pe lângă aceste variante, Superbet vine în sprijinul clienților săi, iubitori de baschet, care vor putea urmări live GRATUIT toate meciurile din Euroligă și NBA prin crearea unui cont pe site-ul Superbet.

În această noapte, liga de peste ocean pune la dispoziție 11 partide extrem de atractive. Redacția noastră a pregătit trei recomandări de pariere pentru aceste jocuri.

Cleveland Cavaliers – Charlotte Hornets, ora 02:30 streaming live pe superbet.ro și aplicația Superbet

În ciuda celor cinci eșecuri consecutive suferite în ultima săptămână, Cavaliers rămân una dintre echipele cu defensive redutabile din ligă. Nu același lucru se poate spune despre Hornets, echipă ce ocupă locul 21 la categoria defensive rating, respectiv 28 în offensive rating. Tocmai din acest motiv mizăm pe un meci în care gruparea din Charlotte va înscrie sub 107.5 puncte la o cotă de 1.65 pe Superbet.

Chicago Bulls – Orlando Magic, ora 03:00 streaming live pe superbet.ro și aplicația Superbet

O altă echipă cu pretenții, dar care traversează o formă proastă este Chicago. Elevii lui Billy Donovan au cinci eșecuri în ultimele șase meciuri. De cealaltă parte, Orlando este una dintre cele mai tinere echipe din acest sezon, dar în ciuda acestui aspect, băieții de la Magic au pierdut de doar două ori în acest sezon la mai mult de 11 puncte. De aceea mizăm că nici la noapte aceștia nu vor pierde la mai mult de 11.5 puncte pentru o cotă de 1.60.

Golden State Warriors – New York Knicks, ora 05:00 streaming live pe superbet.ro și aplicația Superbet

Campioana en-titre pare că a găsit o oarecare formă de moment și a reușit să obțină trei victorii în patru meciuri până la eșecul cu Phoenix Suns. La noapte, Warriors vor da piept cu cei de la Knicks. Mizăm pe inspirația lui Stephen Curry în acest duel și propunem o cotă de 1.33 pentru victoria celor de la Golden State.

Recomandările redacției Baschet.ro pentru astăzi, jucate combinat, ne aduc o cotă totală de 3.66, dar puteți opta și pentru pariuri single.

Ne vedem și în SuperSocial în aplicația Superbet, unde puteți urmări și mai ușor recomandările redacție pe meciurile din cele mai importante ligi.

*foto: espn.com