Stiri Juniori U15 Feminin

Adam Mokoka: „Mă aștept la un meci strâns”

Adam Mokoka: „Mă aștept la un meci strâns”

U-BT Cluj-Napoca va juca în cursul serii de miercuri, 10 ianuarie, împotriva celor de la Aris Salonic în etapa a 14-a din EuroCup. Campionii României țintesc cea de-a zecea victorie stagională în cupele europene.

Adam Mokoka a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, returul cu Aris Salonic:

„Avem un adversar foarte dificil în față. În tur situația a fost strânsă, dar acum noi vom evolua acasă și fiecare meci contează. Încercăm să ne folosim de punctele noastre forte și în apărare să le punem probleme. Mă aștept la un meci strâns.”

Francezul a spus și de ce consideră că managerii cluburilor din EuroCup au amintit-o pe U-BT într-un top al adversarilor incomozi:

„Cred că felul în care ne apărăm ne-a adus în această poziție. Suntem o formație agresivă și probabil de asta ne consideră un adversar inconfortabil.”

Întrebat despre cum se simte pe poziția 1, rol pe care îl primește la formația în alb și negru, Mokoka a spus:

„În continuare învăț și sunt departe de unde îmi doresc să fiu din acest punct de vedere. Mă simt bine jucând pe poziția 1, chiar dacă sunt încă multe lucruri pe care trebuie să le învăț. Țin cont de sfaturile colegilor cu mai multă experiență și încerc să mă folosesc de aceste informații.”

Baschetbalistul în vârstă de 25 de ani a încheiat astfel:

„Și ei arată foarte bine în defensivă și au câțiva shooteri buni. Anticipez un meci în care apărările vor fi în prim plan, așa cum s-a întâmplat la Salonic.”

În 13 apariții stagionale în EuroCup, Adam Mokoka a contribuit cu 7.9 puncte, 3.0 recuperări și 2.1 pase decisive în parcursul lui U-BT Cluj.

Confruntarea dintre campioana României și Aris Salonic va avea loc miercuri, 10 ianuarie, de la ora 19.00 și va fi în direct pe Prima Sport 3.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!