Stiri Juniori U15 Feminin

Alex Iacobescu revine în baschetul românesc

Alex Iacobescu revine în baschetul românesc

Startul sezonului 2023/2024 aduce o revenire surprinzătoare în baschetul românesc. Conform surselor noastre, Alexandru Iacobescu este noul manager al celor de la Dinamo București.

Alexandru Iacobescu s-a înțeles deja cu formația din Ștefan Cel Mare și urmează să stea pe bancă la următoarele partide pe care le va disputa gruparea antrenată de Sotiris Manolupoulos.

Fost manager la Asesoft Ploiești, Alexandru Iacobescu a fost un personaj marcant în perioada de glorie a grupării ploieștene. Între 2004 și 2015, Asesoft a reușit să cucerească 11 titluri naționale, dar disparația echipei a fost una bruscă de pe scena baschetului românesc.

Nici Alexandru Iacobescu nu a rămas foarte aproapiat baschetului, chiar dacă 2018 a fost prezent la un meci dintre BC CSU Sibiu și Steaua București. Atunci ne declara că nu are nicio funcție la gruparea militară și doar este un fan al acestei echipe având în vedere foștii jucători de la Asesoft, care la acea perioadă jucau la Steaua. Tot atunci ne-a mai dezvăluit că a continuat să ajute diverse echipe, cu sfaturi despre agenți și jucători, iar în plus chiar a încercat să aducă bani în fenomenul baschetbalistic din România.

Acum rămâne de văzut cât de mult o va ajuta Alexandru Iacobescu pe Dinamo București, echipă care a început dezastruos sezonul competițional, cu două înfrângeri la scor în Cupa României, dar care a replicat în Liga Națională cu trei victorii din tot atâtea partide jucate.

Următorul meci pentru Dinamo este programat luni, 16 octombrie, pe terenul celor de la Corona Brașov.

10 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    multa antipatie a lasat in urma
    Pe vremuri in sala Horia Demian din Cluj, acest personaj impreuna cu jucatorul Burlacu erau inamicii publicului, ce mai, caractere de...zece!!

    cu 6 luni în urmă (13.10.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Iexcepțional
    frățică jițăovic de la Beograd are grijă de limbănk...alex și prin anumite grade i-a găsit giob, unde altundeva decît la Dinamo. La mai mare tovarăși...

    cu 6 luni în urmă (13.10.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Sorry cu regret
      din viteză am uitat încheierea :
      BLEEAAAH ! prelung, că tocmai am luat cina. Uite cum se face risipa de alimente în timp ce în Africa mor copii de foame. De aceea, scuzele mele... asta e ( vorba cîtecului ), dacă tocmai la ora asta s-a publicat articolul.

      cu 6 luni în urmă (13.10.2023)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    E bine!
    Cu prietenul Burlacu la federație...

    cu 6 luni în urmă (13.10.2023) Raspunde
  • U1919 :

    Alex Iaco”hotu”
    Momentul in care a realizat ca locul lui este 100% la conducerea clubului Dinamo a fost meciul din cupa de la Oradea. Asadar daca tot au revenit blaturile va reintra in scena acest maestru al hotiilor si blaturilor din era Asehot.

    cu 6 luni în urmă (13.10.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Mi-e greață
    Si imi va fi greata de acest personaj. Oamenii la noi nu isi schimba caracterul, se adapteaza doar politicilor noilor echipe in care activeaza. Fondul acestui fost individ de la Asesoft este compromis si nimic nu il mai ajuta. Ar trebui exclus prin neaceptare din partea cluburilor si sa isi caute alta meserie in care sa fie apreciat pentru "caracterul" lui. Ma intreb care o fo aceea.

    cu 6 luni în urmă (13.10.2023)
    • MagicD1:

      A fost*
      Voi astia de la cluj nici pana in ziua de azi nu vorbiti corect gramatical si va bagati in seama.. ardeleni frustrati care muriti de foame..

      cu 6 luni în urmă (15.10.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Bună dimineața !
      Ne-am trezit cu fața la cearceaf ?
      "O fo " este o licență literară sau regionalism și este cît se poate de corect gramatical. Mă distrează în schimb grija pentru frustrările clujenilor a tot felul de ... nu găsesc licența poetică adecvată.
      E bine totuși că ai remarcat "iesența" articolului, dar mai ales a postărilor. Așa e, "decît" foame și frustrare. Și asta nu putea să remarce DECÎT un premiant analfabet funcțional, indiferent din ce regiune provine.

      cu 6 luni în urmă (15.10.2023)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mircealitCSU :

    Normal
    Unde altundeva sa se intoarca din exil acest mare pesonaj al baschetului romanesc daca nu la minunata institutie care este clubul de baschet Dinamo Bucuresti?
    Oare cati antrenori si manageri a schimbat acest club in ultimii 5 ani? Ii mai numara cineva? Si cand ma gandesc ca toate aceste manarii sunt platite din banii statului ... si pentru ce? Inafara de domnul cu vuvuzela cati spectatori vin la meciurile echipei de baschet? Cum se implica acest club in comunitate? Ce performante a avut in ultimii 10 ani?
    Unde sunt cei de la Recorder cand ai nevoie de ei?

    cu 6 luni în urmă (13.10.2023) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Imprumut
    Cumva omul e condus de o intentie buna: sa restituie cele 100de milioane de euro luate in nume propriu de la Ghita - de aceea avea nevoie de un job de conducere in Lnbet.

    cu 6 luni în urmă (14.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!