Stiri Juniori U15 Feminin

Andre Jones: „Este un start foarte bun de sezon”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
11.10.2023

Andre Jones: „Este un start foarte bun de sezon”

Dinamo București continuă startul foarte bun de sezon în campionat. Alb-roșii au ajuns la 3/3 în LNBM după ce au învins-o pe Laguna București pe teren propriu cu 86-61. Anterior, elevii lui Sotiris Manolopoulos au mai câștigat cu CSM Galați și CSM Târgu Jiu.

Andre Jones a fost MVP-ul disputei de marți seara din Sala Sporturilor „Ștefan cel Mare”. Fundașul american a terminat confruntarea cu „rechinii” cu 27 de puncte și 4 recuperări, transformând 11/14 aruncări din acțiune, respectiv 5/8 de la distanță pentru +27 la eficiență.

La finalul acestei confruntări, Jones a oferit un interviu exclusiv pentru site-ul nostru. Iată ce a avut acesta de spus despre jocul de astăzi, potențialul echipei și următoarea partidă, cu Corona Brașov:

„Este un start foarte bun de sezon, încă o victorie pentru noi. Laguna a avut câțiva jucători accidentați. Unul dintre străinii lor va rata tot sezonul, iar celălalt om mare a fost absent așa că am avut avantajul că am putut ieși pe teren jucând tare. De fapt, Laguna nu este o echipă deloc rea și au un pivot bun în Smallwood. Ne-am făcut treaba, a fost distractiv să jucăm bine, să vedem că ne intră aruncările. Mâine revenim la antrenament și ne pregătim pentru următorul joc. Nu am idee care este potențialul nostru maxim. Încercăm să devenim mai buni pe fiecare antrenament. Nu știu cât de departe putem merge, vor fi și părți mai bune în sezon, dar și părți mai proaste, așa că o luăm de la o zi la alta. Nu știu ce să spun despre următorul meci. Am fost focusat doar pe Laguna. Este primul meu sezon în această ligă. Avem antrenament mâine și atunci vom începe pregătirile”, a spus americanul într-o declarație exclusivă pentru site-ul nostru.

Următorul meci pentru Dinamo București este cel cu Corona Brașov, programat luni, 16 octombrie, de la ora 19:00, pe terenul grupării de sub Tâmpa.

*foto: Facebook/Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!