Stiri Juniori U15 Feminin

Andrei Mandache este MVP-ul etapei cu numărul 23 în LNBM

Andrei Mandache este MVP-ul etapei cu numărul 23 în LNBM

Sâmbătă, 18 martie, a fost o zi plină în baschetul românesc, fiind programate cinci meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin și cinci partide în Liga Națională de Baschet Feminin. La finalul etapei a 23-a din LNBM, CSM Oradea se află pe prima poziție în Top 10, aceasta reușind să câștige derby-ul cu U-BT Cluj-Napoca.

Unul dintre cele mai surprinzătoare rezultate s-a consemnat în Capitală, acolo unde CS Dinamo București s-a impus în derby-ul cu CS Rapid București. Elevii lui Sotiris Manolopoulos veneau după o serie de eșecuri, în timp ce jucătorii lui Tudor Costescu s-au văzut înfrânți doar de Oradea, în această parte a stagiunii.

Succesul trupei din Ștefan cel Mare a coincis cu revenirea pe teren a lui Vlad Moldoveanu, care a adunat 12 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive. În același timp, liderul lui Dinamo a fost Andrei Mandache, sportiv ce s-a remarcat cu 25 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive.

Veteranul alb-roșiilor a jucat aproape 35 de minute și a avut 5/7 din interiorul semicercului (71%) și 4/7 de la distanță (57%). Cu un procentaj de 100% de la linia de libere (3/3), Mandache a obținut un indice al eficienței de +27.

Datorită acestei prestații, Andrei Mandache a fost desemnat de redacția noastră MVP-ul etapei cu numărul 23. În această stagiune, fundașul originar din Arad are medii de 11.4 puncte, 4.3 recuperări și 3.7 pase decisive.

CS Dinamo București are un bilanț de 5-8 și ocupă poziția a 8-a în Top 10, având cu două victorii în plus față de CSM Constanța și SCM Timișoara, echipele ce își împart locurile 9 și 10.

*foto: Facebook – Dinamo București Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • Teodor22 :

    Mandache
    Mai bun decat toti tinerii din Romania. Un lucru trist, dar adevarat...

    cu 1 an în urmă (19.03.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!