Stiri Juniori U15 Feminin

Andrei Mandache și Ștefan Grasu vor petrece încă un sezon la Dinamo București

Andrei Mandache și Ștefan Grasu vor petrece încă un sezon la Dinamo București

În cursul acestei dimineți, CS Dinamo București a anunțat primele mutări pentru stagiunea 2023-2024. Andrei Mandache și Ștefan Grasu vor continua la formația din Ștefan cel Mare, reprezentând o parte importantă a nucleului de jucători autohtoni.

Pentru Mandache, sezonul următor va fi al treilea alături de Dinamo, acesta ajungând la alb-roșii în 2021, după trei ediții petrecute la Steaua București. În stagiunea 2022-2023, veteranul în vârstă de 35 de ani a strâns 11.5 puncte, 4.0 recuperări și 3.6 pase decisive.

În schimb, Grasu a ajuns la Dinamo în vara anului 2022, după trei sezoane în care a jucat pentru U-BT Cluj-Napoca. Tânărul jucător a evoluat în toate cele 26 de meciuri din campionat și a adunat 4.7 puncte, 2.2 recuperări și 1.0 pase decisive în 18 minute petrecute pe parchet.

CS Dinamo București a terminat prima fază pe locul al treilea în conferința B, cu un bilanț de nouă victorii și șapte înfrângeri, însă a dezamăgit în faza secundă și a ratat calificarea în playoff-ul Ligii Naționale, situându-se pe poziția a noua.

Rămâne de văzut cine o va antrena pe formația din Capitală în sezonul 2023-2024.

*foto: Facebook – Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!