Stiri Juniori U15 Feminin

Andy Ogide este noul jucător al lui Dinamo București

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
03.01.2023

Andy Ogide este noul jucător al lui Dinamo București

Dinamo București a perfectat un nou transfer în acest început de an. Alb-roșiii au reușit să îl legitimeze pe nigerianul Andy Ogide. Acesta se află la prima experiență în Liga Națională de Baschet Masculin. Cel mai probabil el îl înlocuiește pe Jeremiah Tilmon, care se confruntă cu probleme medicale conform United Hoops.

Ogide măsoară 2.06 metri și este un jucător de poziția patru, dar care poate evolua și în rolul de pivot. El a împlinit 35 de ani la începutul lunii octombrie a anului trecut și joacă de 12 ani la nivel de seniori.

Baschetbalistul originar din Nigeria este absolvent al Universității din Colorade State, pe care a reprezentat-o în NCAA. De-a lungul carierei sale, Ogide a jucat la cluburi precum Rio Breogan, Ourense, Poitiers, Hapoel Haemek, Assigeco Piacenza, San Severo sau OGM Ormanspor. De menționat că el a evoluat și pentru naționala Nigeriei la Jocurile Olimpice din 2016.

Andy a început acest sezon ca jucător al lui Boca Juniors în Argentina pentru care a evoluat în 14 rânduri și a avut medii de 6.5 puncte și 2.1 recuperări în 15 minute pe meci.

Cel mai probabil Ogide își va face debutul pentru Dinamo București în duelul cu CSM Oradea de miercuri, 4 ianuarie. Disputa din sala din Ștefan cel Mare va putea fi urmărită pe Digi Sport 4, Prima Sport 4 și FRB TV de la ora 16:30.

*foto: fiba.basketball

5 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :


    “ Roș-albaștrii au reușit să îl legitimeze pe nigerianul Andy Ogide. ”

    S-ar bucura Steaua de un asa transfer :)

    cu 1 an în urmă (03.01.2023)
    • ABC Shooting Stars - CSS nr. 6 București Flaviu Ilie:

      Oopsie:)
      Da, my bad:)) am încurcat sintagmele din graba de a scrie cat mai repede. Mulțumesc de corectură

      cu 1 an în urmă (03.01.2023)
    Raspunde
  • YMCA alin67 :

    Graba
    "Alb-roșiii", cu 3 i când e articulat. Altfel, e păcat că anul acesta nu mai avem confruntarea dintre "alb-roșiile" din Satu Mare și "alb-verzile" din Sfântu Gheorghe.

    cu 1 an în urmă (04.01.2023) Raspunde
  • bigu :

    bani multi prostie mare
    dinamo nu are 1/2/3 in stare sa aduca mingea in jumatatea adversa, nu joaca nimic, nu dau nici o pasa ok, dar ei aduc inca un 4/5... pozitie unde au optiuni :)))

    Vai de capul lor! :)))

    cu 1 an în urmă (04.01.2023)
    • BC CSU Sibiu mircealitCSU:

      Bani de la stat
      Nici eu nu inteleg ce se intampla la Dinamo. Se laudau in vara ca au buget mare si ca se bat la titlu anul asta, insa inafara de o victorie cu Clujul in cupa care nu i-au ajutat deloc si una impotriva unui Voluntari care era in cadere libera in acel moment, nu au aratat absolut nimic. Azi am stat in fata televizorului iar la timeout-uri am incercat sa numar pivotii imbracati in alb-rosu, am ajuns la 6 in total, desi e posibil sa-mi fi scapat cativa. Si cand ma gandesc cat de folos ne-ar fi noua macar unul din cei 6...

      cu 1 an în urmă (04.01.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!