Stiri Juniori U15 Feminin

BC Timişoara se impune în Arena de Baschet din Bucureşti

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
09.11.2012

 

72-97

STATISTICA

 

BC Timişoara s-a impus în aceastǎ searǎ pe terenul Arenei de Baschet din Bucureşti, învingând echipa pregǎtitǎ de Nicolae Toader, CS Dinamo, într-o partidǎ care a contat pentru etapa a 7-a din Liga Naţionalǎ de Baschet Masculin. Scor final, 72-97.

Primele minute ale partidei au fost echilibrate, ambele echipe menţinând scorul la o diferenţǎ minimǎ, însǎ aportul strǎinilor din lotul timişorenilor, dar şi experienţa acestora şi-au spus cuvântul, preluând conducerea, asigurându-se cǎ diferenţa de pe tabela de marcaj este atât cât se poate de mare, pentru a-şi asigura victoria.

Sfertul al doilea este dominat în continuare de formaţia tehnicianului Predrag Badnjarevic, care pe lângǎ punctele adǎugate pe tabelǎ, au fǎcut şi spectacol prin slam dunk-urile marca Dominique Archie şi Delvon Johnson, dar şi prin aruncǎrile de dupa semicerc ale lui Zlatko Jovanovic. Astfel prima repizǎ se terminǎ cu un scor de 52-35.

Dupǎ întoarcerea de la cabine situaţia nu se schimbǎ, BC Timişoara continuǎ sǎ conducǎ în ciuda eforturilor tinerilor dinamovişti, care s-au luptat şi au încercat din rǎsputeri sǎ reducǎ din diferenţǎ.

Cu aceastǎ ocazie, tehnicianul timişorenilor le-a acordat mai multe minute de joc lui Dragoş Andrei şi Ionel Dodoc, lǎsându-i pe bancǎ pe Marko Dersimovic şi Ivan Jelenic.

Principalii marcatori din tabǎrǎ alb-violeţilor au fost Dominique Archie cu 17 puncte, 2 recuperǎri şi 3 pase decisive, Delvon Johnson cu 15 puncte, 9 recuperǎri şi 3 pase decisive, Bogdan Popescu, care a reuşit un total de 14 puncte şi 5 recuperǎri şi Zlatko Jovanovic cu 10 puncte şi 11 recuperǎri.

De partea adversǎ au punctat Andrei Peticǎ cu 20 puncte şi 4 pase decisive, Andrei Bǎdilǎ cu 19 puncte şi 3 pase decisive şi Leo Filip, care a terminat partida cu  14 puncte, 8 recuperǎri şi 3 pase decisive.

În urmǎtoarea etapǎ, CS Dinamo întâlneşte campioana CSU Asesoft Ploieşti în Sala Sporturilor din Brazi, iar BC Timişoara, dupa deplasarea pe care o vor efectua în Germania, din FIBA EuroChallenge, primeşte vizita ardelenilor de la CSU Atlassib Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!