Stiri Juniori U15 Feminin

Bill Clark are șanse mici de a rămâne la CSU Ploiești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.10.2012

Americanul Bill Clark are șanse mici de a fi păstrat în lotul lui CSU Ploiești pentru startul oficial al sezonului regulat în Liga Națională de baschet masculin - ediția 2012/13. Potrivit site-ului oficial al clubului prahovean, jucătorul ce a fost testat în cadrul turneului de verificare de la Pitești este pe picior de plecare.

„Clark este un baschetbalist interesant, care, în vară, a fost curtat de echipe importante. Am avut ocazia să-l monitorizăm preţ de câteva zile la antrenamente, l-am văzut la lucru şi la turneul de la Piteşti, dar nu se încadrează în filozofia noastră de joc. Pe scurt, nu este tocmai ceea ce căutăm” a declarat Ionuț Georgescu, președintele CSU Ploiești, potrivit csuasesoft.ro.

Bill Clark a avut 2 puncte și 2 recuperări cu 2 posesii pierdute având zero la eficiență în 8 minute de joc la meciul pierdut în fața Vojvodinei, scor 83-76. A doua zi, americanul a izbutit 16 puncte, 7 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă și 2 posesii pierdute pentru 21 la eficiență în 32 minute de joc la victoria cu Cherno More Varna, scor 91-67.

Rămâne de văzut dacă CSU Ploiești va găsi un jucător străin pe care să-l legitimeze până pe 4 octombrie, atunci când se încheie în mod oficial perioada de transferuri pentru prima jumătate a sezonului regulat. Ulterior o echipă va putea legitima jucători doar prin prisma unui extratranfer, taxabil cu 3.000 de euro. De asemenea, o echipă poate efectua cel mult două astfel de modificări pe parcursul desfășurării sezonului regulat, cu mențiunea că în pauza dintre tur și retur va exista o a doua perioada de transferuri în cadrul căreia se mod opera oricâte modificări dorește să facă orice echipă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!