Stiri Juniori U15 Feminin

Brian Fisher: “Am fost foarte înfometaţi dupǎ aceastǎ victorie.”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
10.02.2013

CS Dinamo a reuşit în aceastǎ searǎ sǎ înregistreze prima victorie din actuala ediţie de campionat, depǎşind  în prelungiri echipa BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc , scor 96-85. Brian Fisher, fundaşul dinamoviştilor a declarat cǎ este o victorie pe care o aşteptau de foarte mult timp.

“Cheia victoriei din aceastǎ searǎ este faptul cǎ am jucat cu toţii foarte tare. Ne-am luptat cu suflet pe tot parcursul meciului. Nu a fost mare diferenţǎ între cele douǎ formaţii, ei sunt o echipǎ de baschet bunǎ. Cred cǎ am fost foarte înfometaţi dupǎ aceastǎ victorie aşa cǎ am depus mai mult efort pentru a ne-o asigura. Ambele echipe au jucat bine. Am reuşit sǎ ne menţinem la scor datoritǎ apǎrǎrii bune. Oamenii noştri mari au fost minunaţi în aceastǎ searǎ şi ne-au ajutat mult. De acest lucru am avut nevoie. Ofensiva noastrǎ şi-a fǎcut efectul. Sunt fericit cu performanţa noastrǎ, dar nu mulţumit. Încǎ mai avem multe de pus la punct. Trebuie sǎ ne menţinem la acest nivel şi sǎ continuǎm ceea ce am realizat.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!