Stiri Juniori U15 Feminin

Brian Fisher: "Dacă ne luptăm și jucăm cu cap, avem o șansă mare la Giurgiu"

Paul Olar

Paul Olar
09.03.2013

CS Dinamo București se deplasează sâmbătă cu începere de la ora 18:00 pe terenul celor de la CSȘ Giurgiu, cu ocazia unei încleștări din etapa a 26-a.

Brian Fisher, unul dintre cei mai buni oameni ai "câinilor" în retur, este de părere că disputa bucureștenilor împotriva CSȘ-ului va fi demnă de urmărit. Deși se află pe ultima poziție în clasament, americanul are încredere că elevii lui Nicu Toader pot izbuti un rezultat mare la malul Dunării.

"Eu sunt de părere că va fi un meci interesant. Ambele formații sunt înfometate de victorii din prisma faptului că sezonul este pe sfârșite și fiecare își dorește o clasare cât mai înaltă. Din acest motiv, cred că va fi o confruntare disputată. Dacă ne luptăm din greu și jucăm cu cap, avem o șansă mare la Giurgiu. Mă aștept la o partidă atractivă." A declarat Fisher pentru Total Baschet.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!