Stiri Juniori U15 Feminin

Brian Fisher: “Presimt cǎ o sǎ fie un meci foarte disputat.”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
21.02.2013


Brian Fisher
, fundaşul american al dinamoviştilor, a prefaţat pentru cititorii totalbaschet.ro partida cu CSU Asesoft Ploieşti, partidǎ programatǎ vineri, începând cu ora 16.00.

“Presimt cǎ o sǎ fie un meci foarte disputat, Asesoftul este o echipǎ foarte bunǎ, dar consider cǎ dacǎ jucǎm ca o echipǎ, dacǎ jucǎm mai tare şi mai inteligent decât ei, avem şanse bune de a câştiga. Mǎ aştept ca echipa noastrǎ sǎ lupte pânǎ în ultimul moment, iar antrenorul nostru a fǎcut tot ceea ce i-a stat în putinţǎ pentru a se asigura cǎ suntem pregǎtiţi pentru acest meci. Dacǎ vom avea o  atmosferǎ ca la meciul cu Miercurea Ciuc, aceasta ne va da un impuls pentru a câştiga. La Timişoara cred cǎ am jucat bine, exceptând partea de recuperare. Nu poţi câştiga un meci cu doar 16 recuperǎri în total. În rest, toatǎ lumea a jucat bine. Dacǎ recuperam mai mult, am fi avut şanse mai mari de a câştiga acel meci.”

Foto: Rǎzvan Pǎsǎricǎ (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!