Stiri Juniori U15 Feminin

Brian Fisher: “Va fi un joc interesant”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
22.03.2013

Brian Fisher

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, fundaşul american al celor de la CS Dinamo Bucureşti a prefaţat partida contra celor de la BC Mureş Târgu-Mureş.

Cred că am făcut un joc bun cu cei de la Farul. Dacă procentajele la aruncările noastre erau mai bune aveam şanse să câştigăm. Suntem mândri de evoluţia noastră şi de progresul echipei.

De la următorul meci cu Mureş mă aştept la un joc greu şi de luptă. Bineînţeles că ei nu vor să cedeze pe teren propriu. Mă gândesc la victorie şi ar trebui să fie o bătălie între cele două echipe. Ei au o echipă foarte bună. Va fi un joc foarte interesant şi sper şi echilibrat. Aşteptăm cu nerăbdare meciul.

Întâlnirea dintre BC Mureş şi CS Dinamo va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 19:00.

foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!