Stiri Juniori U15 Feminin

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în etapa a 25-a

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în etapa a 25-a

Runda cu numărul 25 a Ligii Naționale de Baschet Masculin s-a încheiat marți seara, 4 aprilie, când a avut loc restanța dintre Dinamo București și SCM U Craiova. Etapa a adus câteva prestații reușite pentru autohtoni.

Site-ul nostru a ales următoarele nume în topul celor mai bune performanțe ale românilor:

Andrei Mandache (Dinamo București)

Mande și-a continuat seria de meciuri în double figures în Top 10, terminând cu 13 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții contra Craiovei, cifre care au fost suficiente pentru un index de 20 de unități la eficiență. A fost pentru a doua oară în faza secundă când fundașul are măcar 20 index la eficiență.

El a încheiat cu 4/6 la două puncte, 1/2 din spatele arcului de cerc și 2/2 la libere, din această ultimă zonă având o singură aruncare ratată în Top 10.

Edward Petrescu (SCM Timișoara)

De când joacă la nivelul LNBM, Petrescu nu a fost niciodată în double figures la puncte până la duelul contra lui U-BT Cluj. Jucătorul Timișoarei a stabilit un career-high format din 12 puncte, 3 recuperări, 3 intercepții și 2 pase decisive, totul pentru 14 index la eficiență.

În privința aruncărilor din acțiune, el a stat cu 3/4 la două puncte și 1/1 de la distanță, la linia liberelor terminând cu 3/6.

George Blaj-Voinescu (SCM U Craiova)

Partida cu Dinamo a fost a doua cea mai eficientă pentru Blaj-Voinescu în Top 10, el reușind să termine cu 10 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, cifre suficiente pentru 13 index la eficiență și +11 la +/-. O singură dată a fost în double figures anterior în faza secundă a Ligii Naționale.

Reușitele din acțiune au fost cele care i-au adus punctele lui Blaj-Voinescu, el având la final 2/3 la două puncte și 2/2 din spatele arcului de cerc.

Emanuel Cățe (U-BT Cluj-Napoca)

Internaționalul român a avut o prestație solidă în confruntarea cu Timișoara, pe care a terminat-o cu 14 puncte, 7 recuperări, 2 intercepții și o pasă decisivă, totul pentru 20 index la eficiență.

Cățe a stat cu 5/8 la nivelul aruncărilor din acțiune, iar în privința liberelor și-a transformat toate cele 4 încercări, continuând să fie mână sigură la acest aspect în Top 10.

Rareș Uță (BC CSU Sibiu)

Pivotul Sibiului a fost autohtonul cu cel mai ridicat index al eficienței în această rundă (23 de unități), el având un joc aproape perfect din acțiune. Uță a stat cu 16 puncte, 7 recuperări, o intercepție și un capac în eșecul Sibiului de la Voluntari.

O singură încercare a ratat din acțiune (7/8), pentru ca la libere să stea cu 2/2.

Din grupa 11-18 s-au remarcat:

Marius Ciotlăuș (CSM Galați) – 12 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție, un capac, 17 index la eficiență și +11 la +/-

Andrei Stoian (Laguna Sharks București) – 13 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții, 21 index la eficiență și +10 la +/-

Victor Legosin (CSM Focșani) – 15 puncte, 3/4 de la distanță, 2 recuperări, 2 intercepții, 17 index la eficiență

*foto: Bogdan Isailă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!