Stiri Juniori U15 Feminin

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în etapa a 28-a

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.04.2023

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în etapa a 28-a

Etapa a 28-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a reprezentat deznodământul fazei a doua a campionatului. Dramatismul nu a lipsit nici din această rundă, ce a contribuit la completarea tabloului pentru prima rundă de play-off. SCM Timișoara a ocupat ultimul loc din Top 8 în dauna lui Dinamo București.

Iată cele mai bune prestațiile autohtonilor în etapa cu numărul 28 în viziunea site-ului nostru

Emi Cățe (U-BT Cluj)

În derby-ul ultimei etape din Top 10, U-BT Cluj și-a luat revanșa în fața celor de la CSM Oradea pentru eșecul din tur și s-a impus cu 94-79 în BTarena. Emi Cățe a fost încă o dată cel mai bun jucător al campioanei României. Pivotul naționalei a flirtat cu un double-double și a totalizat 17 puncte, 7 recuperări și 2 capace pentru +23 la eficiență.

Vlad Moldoveanu (Dinamo București)

Dinamoviștii au ratat calificarea în play-off-ul Ligii Naționale după eșecul cu scorul de 87-94 în fața lui Rapid București. Astfel, Moldoveanu, care își anunțase retragerea pentru finalul acestei sezon, s-a aflat la ultima sa prezență pe parchet. La ultimul său meci, Vlad a strâns 18 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție, adunând 20 de unități la eficiență.

Rareș Uță (BC CSU Sibiu)

Gruparea de pe malul Cibinului și-a adjudecat locul cinci la finalul fazei a doua a campionatului printr-o victorie cu scorul de 91-85 în fața lui CSM Constanța. Uță a avut o contribuție decisivă în această victorie. Pivotul a fost al treilea marcator al echipei sale și a totalizat 14 puncte, 5 recuperări și 2 capace pentru 18 unități la eficiență.

George Blaj-Voinescu (SCM U Craiova)

Leii din Bănie au terminat pe locul șapte în clasament și se pregătesc pentru un duel cu U-BT Cluj în prima rundă de play-off, după eșecul cu scorul de 77-87 în fața celor de la CSO Voluntari. Blaj-Voinescu a evoluat pe durata întregii partide și a fost foarte aproape de un double-double, terminând cu 9 puncte, 9 recuperări, 2 intercepții și +14 la eficiență.

Edward Petrescu (SCM Timișoara)

Gruparea de pe Bega a trecut de FC Argeș în ultima etapă din Top 10, cu scorul de 99-89. Petrescu a avut o contribuție importantă la acest succes, terminând cu 8 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive pentru +13 la eficiență. El a înscris șase puncte în sfertul al doilea, în mijlocul sfertului care a întors soarta partidei în favoarea bănățenilor.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!