Stiri Juniori U15 Feminin

Ciprian Ţelinoiu: “Sper să câştigăm toate meciurile”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.03.2013

Ciprian Telinoiu

CS Dinamo Bucureşti va participa în perioada 15-17 martie la Turneul Semifinal al Ligii a II-a de Baschet masculin, Seria II. Competiţia se va desfăşura la Târgu Mureş. Dinamoviştii s-au calificat în această fază după ce au terminat fără meci pierdut Grupa A în faza preliminară.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Ciprian Ţelinoiu vorbeşte despre turneul de la Târgu Mureş.

Turneul de la Mureş nu va fi unul deloc uşor în opinia mea, jucătorii echipelor adverse vor juca motivaţi şi vor încerca să câştige fiecare meci şi să se califice mai departe. Sper să câştigăm toate meciurile şi să ne calificăm de pe primul loc. Avem un mic avantaj faţă de celelalte echipe pentru că avem experienţă de partea noastră, experienţa căpătată în meciurile de Divizia A în care datorită circumstanţelor noi prindem mai multe minute în teren faţă de ceilalţi jucători români tineri. Sper să folosim acest avantaj şi să ne întoarcem neînfrânţi în capitală.

foto: Viorel Carţiş

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!