Stiri Juniori U15 Feminin

CN U15 - Dan Dacian și CSM Ploiești, finaliste la ambele categorii

CN U15 - Dan Dacian și CSM Ploiești, finaliste la ambele categorii

Atât la masculin, cât și la feminin finala Campionatului Național U15 va avea loc între ACS Dan Dacian și CSM (CSS) Ploiești. 

Finale ambelor turnee, găzduite de București (masculin) și Blejoi (feminin) va începe astăzi, 23 mai, de la ora 16:30. 

La masculin, ACS Dan Dacian a trecut în semifinale de ABC Laguna București, 64-62, la capătul unei partide extrem de echilibrate. Între timp, în cealaltă semifinală, CSM CSS Ploiești a trimis-o în finala mică pe ACS U-BT Cluj-Napoca, după ce a câștigat partida cu 71 la 60. 

La feminin, ACS Dan Dacian a obținut calificarea în ultimul act după ce a dispus la scor de CSS Craiova, 80-32. Nici baschetbalistele de la CSM Ploiești nu au avut o misiune foarte grea și au trecut de Sepsi SIC Sfântu Gheorghe cu 72 la 50. 

Rezultatele înregistrate până acum și programul jocurilor de clasament pot fi vizualizate în cadrul secțiunii GAME CENTER, disponibilă pe site-ul nostru. 

*foto: csmploiești.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!