Stiri Juniori U15 Feminin

CS Dinamo București primește vizita celor de la CS Energia Rovinari

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
21.12.2012


Arena de Baschet
sâmbătă, 22 decembrie
ora 15:00

  Fișa meciului  

Sfârșitul acestei săptămâni programează ultima etapă a Ligii Naționale Masculine care va pune față în față printre alte confruntări și pe CS Dinamo București, respectiv CS Energia Rovinari. Fluierul de start se va da de la o ora 15.00, la Arenă de Baschet, partida fiind oficiată de Gabriel Dima, Alexandru Bogdan Badea și Șerban Rășoagă.    

Echipa din urmă clasată se întoarce în propriul fief, după ce a fost învinsă de formația omoloagă din Capitală, CSM București. Elevii lui Nicolae Toader au cedat de această dată la un scor disproporționat de 54 la 101, rămânând fără victorie în acest tur de campionat.    

La polul opus, Energia Rovinari se află pe o pantă descendentă, ultimele patru etape consemnând tot atâtea eșecuri pentru trupa lui Slobodan Nikolic. Gorjenii s-au lăsat înfrânți și în meciul cu o contra-candidată la play-off, mai exact BCM Pitești, pierzând pentru a treia oară consecutiv în față propriilor suporteri. Meciul de miercuri a consemnat astfel scorul de 84 la 75 în favoarea oaspeților. În ierarhia generală, formația din Tg-Jiu se află pe locul al 11-lea cu un număr egal de înfrângeri și victorii.    

Despre meci în sine nu putem spune decât că va fi oportunitate pentru gruparea oaspete de-a oferi minute în plus rezervelor. Având în vedere diferența valorică înregistrată între cele două protagoniste, Energia se va afla în postură de favorită. De partea cealaltă, pentru trupa lui Nicu Toader, meciul va însemna încă o provocare pentru tinerii jucători de a se afirma și a câștiga un plus de experiență în primul eșalon baschetbalistic.   

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!