Stiri Juniori U15 Feminin

CSM Bucureşti trece de CS Dinamo.

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
18.12.2012


101-54
9-5 Statistica 14-0

CSM Bucureşti a înregistrat cea de-a 9-a victorie în aceastǎ searǎ în Arena de Baschet din Bucureşti, împotriva formaţiei CS Dinamo, scor 101-54, scor pe sferturi 26-15, 21-12, 30-13, 24-14.

Cu 3 jucǎtori lipsǎ, Cǎruţaşu accidentat, iar Pupović şi Kandić plecaţi de la echipǎ, CSM-ul a început în formula Goran Martinić, Szalbocs Santa, Ivan Bosnjak, Jevohn  Shepherd şi Steven Sir. Ocazie cu care tehncianul Hristu Şapera a rulat tot lotul.

Echipa adversǎ a început partida cu un prim cinci format din Vladimir Mihai, Iosif Pârlog, Ciprian Mihai, Leonard Filip şi Andrei Bǎdilǎ.

Echipa primǎriei capitalei s-a distanţat încǎ din primul sfert, asigurându-şi un avantaj de 11 puncte la terminarea primelor 10 minute de joc efectiv. Sfertul secund aratǎ determinarea şi experienţa jucǎtorilor CSM-ului, astfel diferenţa de pe tabela de marcaj este una şi mai mare decât în sfertul precedent, de 20 de puncte.

Cea de-a doua reprizǎ continuǎ cu avantajul elevilor lui Hristu Şapera, care continuǎ sǎ marcheze şi sǎ îşi asigure victoria cu dinamoviştii.

CSM Bucureşti a dominat la toate capitolele, având procentaje mult mai bune decât cele ale roş-albaştrilor şi au recuperat mai multe mingi decât au fǎcut-o aceştia, 51 faţǎ de cele 23 reuşite de tinerii dinamovişti.

Principalii marcatori care au dus echipa cǎtre victorie au fost Shepherd cu 20 de puncte, 4 recuperǎri şi 5 pase decisive, urmat de Bosnjak cu 16 puncte şi 12 recuperǎri, şi Martinić, care a terminat partida cu 15 puncte şi 10 pase decisive.

Din partea formaţiei dinamoviste principalii marcatori au fost Andrei Bǎdilǎ cu 19 puncte, Vladimir Mihai cu 11 puncte şi 2 recuperǎri, şi Leonard Filip, care a reuşit 9 puncte şi 6 recuperǎri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!