Stiri Juniori U15 Feminin

CSM Oradea continuă parcursul perfect din Top 10

CSM Oradea continuă parcursul perfect din Top 10

CSM CSU Oradea a bifat a 20-a victorie la rând în Liga Națională de Baschet Masculin, după 84 la 69 miercuri seara (22.03) pe teren propriu în confruntarea din runda cu numărul 24 împotriva lui FC Argeș.

Oradea: Erick Neal, Kris Richard, Bobe Nicolescu, Donatas Tarolis, Mark Ogden

Pitești: CJ Wilson, Mihai Măciucă, Alin Andrieș, Josh Cunningham, Nikola Jevtovic

„Leii Roșii” au debutat perfect și după nici un minut și jumătate aveau 7-0, primele puncte ale Argeșului venind în urma triplei lui Wilson, Jevtovic reducând apoi handicapul la o singură posesie, 9-7. Tarolis și Nicolescu au replicat pentru a pune șase puncte între (13-7), piteștenii reducând din nou din ecart, dar nu au putut egala și după 10 minute era 18-14 pentru CSM Oradea. Fometescu a deschis al doilea sfert cu o triplă, apoi Markovic a răspuns la fel și orădenii prindeau în scurt timp un run de 10-0 prin care ajungeau să conducă cu 31-19 la jumătatea celui de-al doilea sfert. Avantajul a urcat după aceste momente și la +15, iar cu două minute înaintea pauzei era 38-21 pentru gazde după dunk-ul lui Nikola Markovic. CSM Oradea se menținea în față la un ecart din două cifre la intrarea la vestiare și tabela indica 43 la 26.

Neal își ducea echipla la 47-28 în primele secunde din repriza secundă, apoi Piteștiul începea să recupereze din handicap și de la 49-35 veneau triplele lui Măciucă și Wilson pentru 49-41. Run-ul celor de la FC Argeș era oprit la 51-45, când Tarolis finaliza cu layup o acțiune și reușea primele puncte ale orădenilor după mai bine de două minute și apoi Bobe Nicolescu scutura plasa de la distanță. Diferența a urcat la una formată din două cifre la 58-47, în cele din urmă sfertul al treilea terminându-se cu 64-47 pentru gazde cu un buzzer-beater aproape de la centrul terenului din partea lui Neal.

Massey reușea să pună primele puncte pe tabelă în sfertul patru pentru oricare dintre echipe, Markovic mărind ecartul apoi la 67-49 cu o reușită de la distanță. Cu cinci minute înainte de final gazdele aveau 72-56, diferența maximă pe ultimele posesii fiind de 18 puncte și în cele din urmă CSM Oradea a reușit să se impună cu 84 la 69 pentru a continua parcursul perfect în Oradea Arena în competițiile interne.

Bihorenii vor juca peste trei zile cu Rapid, într-un meci programat în Pitești Arena, iar după acel duel vor intra pe teren cei de la FC Argeș în fața lui CSM Constanța.

Kris Richard a contribuit cu 14 puncte și 4 recuperări la victoria orădenilor, în double figures terminând și Nikola Markovic (13 puncte, 4 recuperări), Mark Ogden (12 puncte, 7 recuperări), respectiv Stephen Holt (11 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive).

CJ Wilson a adunat 15 puncte și 4 assist-uri pentru FC Argeș, iar Josh Cunningham, Nikola Jevtovic și Mihai Măciucă au terminat toți cu 10 puncte.

*foto: Facebook CSM Oradea

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Voo-doo clujbanez și moaște sîrbești
    După meciul de ieri ultimele îndoieli ale lui CoAch la adresa atitudinii sincere a lui CoMiță* au dispărut ca șansele de calificare a lui U în Euro cup. Să vă explic: palma trasă cu sete de El Chapo Guzgan peste mufa uimită a lui Marcovic (provocarea care a provocat piedica, considerată de unii de fapt provocarea turbării guzganului) a fost dată cu bunătate, cu regret, a fost dată cu scopul ruperii vrajei Voo-doo făcute tot de Vraciul Guzgan la venirea lui în urmă cu 2, 5 ani, care a pus ochii de pe atunci pe jocul bun al lui Marcovici și a "put the spell on him". Asta s-a văzut pe loc în timpul meciului, cînd bunul Nicola a fost practic MVP, jucînd cu fața amorțită de la pălmocul clujbanez. Mai mult, efectul pălmocului a fost de tip "domino": Holt s-a trezit brusc cu Piteștiul de frică să nu urmeze el la rupt descîntecele Voo-doo a făcut un meci ca în zilele lui bune. De aia vă zic, și o să se deie și la Radio Cluj asta, că atitudinea de solidarizare cu El Macete a lui CoMiță** a fost una sinceră, bine intenționată și CoAch a înțeles-o într-un final: a vrut ruperea vrăjelilor Voo-doo care blocau angrenajul orădean, dar și evitarea alunecării înspre misticisme bigote cu moaște făcătoare de minuni, drept ultimă soluție disperată din partea băncii orădene!
    *
    **
    CoMiță, pentru că CoAch este unul singur, iar Miță Silvă de asemenea!

    cu 1 an în urmă (23.03.2023) Raspunde
  • boogie :

    Malone,mai las-o!
    Draga Malone,print neincoronat al metaforei si parabolei,orice lucru(dialog,comentariu)are un inceput si un sfarsit.Cand nu te mai poti opri si continui la nesfarsit cu aceleasi subiecte(cubanez,palme,ranga,Radio Cluj,etc),devii ridicol si penibil.Pacat,aveai niste comentarii simpatice pana acuma.

    cu 1 an în urmă (23.03.2023)
    • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

      Orientarea
      Și-a schimbat orientarea omu', e de-al vostru acuma, nu mai are tangențe cu CSM Oradea. :)

      cu 1 an în urmă (23.03.2023)
    • boogie:

      Orientare
      Deh,artiștii sunt mai speciali,au orientări diverse...🙃

      cu 1 an în urmă (23.03.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!