Stiri Juniori U15 Feminin

CSȘ Giurgiu încearcă să-și panseze rănile în meciul cu Dinamo

Paul Olar

Paul Olar
08.03.2013

Liga Națională

Etapa 26

Sala Sporturilor

Giurgiu

8-17 Fișa meciului 1-24

Etapa cu numărul 26 a Ligii Naționale de baschet masculin le aduce față în față pe CSȘ Giurgiu și CS Dinamo București, într-o partidă ce va avea loc sâmbătă, 9 martie, cu începere de la ora 18:00.

Dunărenii se întorc în Sala Sporturilor "Chauncey Hardy", acolo unde CSM Oradea, liderul la zi al campionatului, a luat miercurea trecută cu mari emoții cele două puncte puse în joc. Pentru formația lui Chris Terrell a urmat deplasarea la Pitești, sportivii din sudul țării fiind și de această dată aproape de victorie. Precum în partida cu bihorenii, CSȘ-ul și-a revenit la ieșirea de la cabine, însă formația ce a debutat mai bine în meci a ieșit cu capul sus. Deși trec printr-o situație delicată din prisma multiplelor accidentări, giurgiuvenii nu și-au pierdut titula de "nucă tare" a întrecerii interne, iar ultimele prestații pot demonstra această afirmație.

De partea cealaltă, bucureștenii au fost surclasați categoric în "Arena de baschet" de către BC Timba Timișoara cu scorul de 65-94. Până în prezent, "câinii" au bifat un singur rezultat pozitiv cu ocazia unei întâlniri împotriva celor de la BC Miercurea Ciuc ce a avut loc în urmă cu aproape o lună.

Gazdele pleacă favorite în disputa de la sfârșitul săptămânii, valoarea lotului, parcursul din actuala stagiune și statisticile ținând cu "lupii". Fără nicio urmă de îndoială, un succes ar ajuta ambele combatante. CȘȘ se poate pune pe picioare după ce traversează o perioadă neagră, pe când Dinamo va aborda mai curajos încleștările rămase din competiție.

Partida va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban și Alexandru Anica.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!