Stiri Juniori U15 Feminin

CSU Ploiești trece fără probleme de Dinamo

Costin Marinescu

Costin Marinescu
22.02.2013

85 - 119
17-36, 22-27, 21-22, 25-34
  Statistica  

Încrederea lui Bian Fisher într-o victorie a lui Dinamo în partida cu CSU Ploiești nu s-a transformat într-un meci de vis pentru echipa sa. În ciuda celor 23 puncte ale sale și ale celor 27 marcate de coechipierul său, Dixon, bucureștenii au fost clar depăsiți de CSU Ploiești. Prahovenii s-au impus cu 119 – 85, au stabilit un record stagional la capitolul puncte marcate, și au obținut cea de-a 16-a victorie a sezonului.

Alhaji Mohammed, aflat la al doilea său meci în tricoul Ploieștiului, a terminat partida cu 28 puncte marcate. Vladimir Tica a avut 22, iar Vlad Negoițescu, 17. Românul a reușit cel mai bun meci al său în actualul sezon. Virgil Stănescu a marcat 16 puncte și a recuperat 7 mingi.

Ploieștenii au prins la panou 40 mingi, față de 20 ale adversarilor și au marcat 78% dintre aruncările de două puncte încercate, cinci jucători fiind perfecți la acest procedeu.

Dinamo a avut în Spencer Dixon cel mai bun marcator. Americanul a terminat meciul cu 27 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Brian Fisher a înscris 23 puncte la care a adăugat câte 3 pase și tot atâtea recuperări, iar Andrei Petică a înscris 11 puncte.

La Ploiești a debutat Ștefan Neagu, cel mai tânăr jucător care a îmbrăcat vreodată tricoul echipei din județul Prahova.

Dinamo rămâne cu o singură victorie în LNBM în acest sezon iar la mijlocul săptămânii viitoare, când va avea loc etapa a 24-a, va sta deoarece a disputat deja partida cu Gaz Metan Mediaș. După 23 meciuri disputate, Ploieștiul are 16 victorii și 7 înfângeri iar miercuri va întâlni pe CSU Atlassib Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!