Stiri Juniori U15 Feminin

CSU Sibiu învinge la 64 de puncte pe Dinamo

Iulian Floca

Iulian Floca
02.02.2013

CSU Atlassib Sibiu 110-46
(42-17, 22-14, 27-7, 19-8)
10-10
 0-20

Cum era și de așteptat, Dinamo nu le-a pus probleme celor de la CSU Atlassib Sibiu, aceștia din urmă învingând cu scorul de 110 – 46. Diferența de 64 de puncte este cea mai mare consemnată în acest sezon, în Liga Națională.

CSU Sibiu s-a impus încă de la început, reușind să înscrie 42 de puncte doar în primul sfert. Aceștia au reușit să mai adauge alte 22 de puncte până la pauze mare, dinamoviștii totalizând 31 de puncte în prima repriză. Astfel echipele intră la vestiare cu scorul de 66-31 și meciul este deja decis.

Ultimele două sferturi continuă în acceași manieră, sibienii înscriind 27, respectiv 19 puncte, în timp ce bucureștenii nu au înscris nici măcar câte 10 puncte pe sfert, reușind doar 7 în sfertul al treilea și alte 8 puncte în ultimul sfert.

CSU Sibiu reușește astfel să obțină a 10-a victorie din acest sezon egalând totodată numărul de înfrângeri suferite. În schimb, Dinamo înregistrează încă o înfrângere așteptată, nereușind nicio victorie în actuala ediție de campionat.

În această partidă s-au remarcat mai toți componenții de bază ai sibienilor, și anume Ambres cu 25 de puncte, Austin cu 16, Miță Paul cu 15, și Gruev cu 12 puncte. Christopher Lee a reușit din nou un double-double, totalizând 13 puncte și 12 recuperări. De partea cealaltă, Dixon a reușit 13 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

CSU Sibiu va primi vizita lui SCM Universitatea Craiova etapa viitoare, întrun meci ce se prevede a fi foarte greu pentru elevii lui Perisic, iar Dinamo va disputa următorul meci chiar mâine, pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, unde va disputa în devans meciul din etapa a 24-a împotriva Gazului. Săptămâna viitoare Dinamo va primi vizita celor de la Miercurea Ciuc ce face parte din etapa a 21-a.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!