Stiri Juniori U15 Feminin

Dado Arnautovic: "Trebuie să înţeleagă şi jucătorii că nimic nu e uşor, că nu suntem <<dream team>>"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.09.2012

CSU Ploieşti a cedat surprinzător în SuperCupa României. Favoriţii confruntării au început foarte bine jocul, având la un moment dat un avantaj de 9 puncte, însă au cedat în cele din urmă în sfertul 3 şi 4 permiţând formaţiei BCM U Piteşti să adjudece prima ediţie a SuperCupei, scor 83-75.

Total Baschet a luat legătura cu Dado Arnautovic care ne-a declarat că echipa sa a întâmpinat probleme la aruncările din acţiune. Tehnicianul prahovenilor a adăugat că meciul a venit cam repede şi nu a avut timp să pună totul la punct. În final Dado este de părere că o înfrângere la început este mai benefică decât una la finele campionatului.

Cum aţi caracteriza meciul din această seară ? A fost o înfrângere surprinzătoare ?

A fost un meci echilibrat. Ambele echipe s-au întărit în pauza competiţională, încă suntem la început de drum. Nu au mers multe lucruri aşa cum a trebuit. Trebuia să tranşăm meciul atunci când am mers la 9 puncte, însă nu am reuşit. Poate dacă atunci reuşeam să ne distanţăm câştigam meciul. Apoi am cedat şi am permis adversarului să se apropie pe tabelă. Atunci am pierdut controlul meciului. Nu prea ne-a mers atacul, apărarea a fost mult mai bună. După aceea am întâmpinat probleme, nu am reuşit să băgăm mingea în coş, ne-am grăbit. De la argeşeni Jones a prins o zi excepţională, a avut procentaje foarte bune. Pe restul îi ştiam, dar ne-a surprins acest jucător.

Procentajele au fost foarte slabe, sub 40% la aruncările din acţiune ...

Am ratat foarte mult, şi de trei, şi de două, încă nu suntem în stare să finalizăm aşa cum trebuie. Meciul acesta a venit aşa, cam repede, dar avem timp să punem totul la punct.

Aceasta este valoarea echipei ?

Bineînţeles că nu aceasta este valoarea echipei. Va fi mult mai bine, însă din păcate am cedat când nu a trebuit. Noi ne pregătim şi de campionat şi de Europa, însă mai avem unele probleme pe care le vom rezolva. Sincer, mai bine o înfrângere acum decât mai încolo. Trebuie să înţeleagă şi jucătorii că nimic nu e uşor, că nu suntem dream team.

Să înţelegem că la începutul Ligii Naţionale de Baschet alta va fi faţa Asesoft-ului ?

Poate nu chiar de la început, însă cu siguranţă mai încolo alta va fi faţa Asesoft-ului.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Pitagora :

    Dado,
    Ce bine-mi pare ca-i luat ţeapă...ce bine-mi pare c-ai pierdut...

    cu 11 ani în urmă (22.09.2012) Raspunde
  • crysty1970 :

    @DADO
    NU NUMAI CA AU LUAT TEAPA, DAR UMBLA O VORBA, CA DUPA MECI S-AU BATUT IN VESTIAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    CINSTE VOUA, DACA ESTE ADEVARAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    cu 11 ani în urmă (23.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!