Stiri Juniori U15 Feminin

Dan Dacian București cucerește titlul național și la categoria U15 feminin

Dan Dacian București cucerește titlul național și la categoria U15 feminin

Dan Dacian București a câștigat titlul național și la U15 feminin, la fel cum a făcut-o la aceeași categorie de vârstă și la masculin. În finala din Sala Sporturilor din Blejoi, echipa din Capitală s-a impus cu scorul de 51-37 în fața lui CSM Ploiești.

Prima repriză a fost echilibrată, iar primul sfert era adjudecat de ploieștence cu scorul de 13-11. Dan Dacian a revenit în actul secund și la pauză avea 4 puncte avantaj, după un sfert secund cu puține puncte, 23-19. Echilibrul s-a rupt la reluarea jocului când bucureștencele au reușit un parțial de 20-10 pe parcursul sfertului trei. În ultima secvența s-au marcat doar 16 puncte, câte 8 de fiecare parte și astfel Dan Dacian și-a apărat avantajul și a cucerit titlul național.

Carla Tenu a fost principala remarcată a finalei cu 11 puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive. Andreea Cărciun a marcat tot 11  puncte, lângă care a adăugat 2 recuperări și 2 pase decisive.

Agnes Zane a fost cea mai bună ploieșteancă cu 11 puncte și 12 recuperări.

Bronzul la această categorie a fost cucerit de Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, care a trecut în finala mică de CSS Craiova cu scorul de 82-41.  

foto: Baschet Club Dan Dacian (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!