Stiri Juniori U15 Feminin

Dan Fleșeriu preia banca tehnică a celor de la Dinamo București

Dan Fleșeriu preia banca tehnică a celor de la Dinamo București

Dinamo București își înlocuiește antrenorul înaintea finalului turului din Liga Națională de Baschet Masculin. Hristu Șapera a fost înlăturat de pe banca tehnică a grupării din Ștefan cel Mare pentru a-i face loc lui Dan Fleșeriu, antrenorul care a început sezonul la BC CSU Sibiu, de unde a demisionat la începutul lunii decembrie 2021.

Echipa bucureșteană traversează o perioadă delicată, reușind o singură victorie în ultimele 7 partide, iar aceea a venit după două reprize de prelungiri pe teren propriu contra celor ce la CSM Petrolul Ploiești. Cele rușinoase înfrângeri din această serie sunt cele din deplasare cu CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSM Focșani. în clasamentul LNBM, Dinamo se află abia pe poziția a 10-a cu 5 victorii și 8 înfrângeri iar din Cupa României a fost eliminată de U BT Cluj-Napoca.

Dan Fleșeriu prin preluarea lui Dinamo București va bifa a 2-a experiență în Liga Națională de Baschet Masculin. Antrenorul în vârstă de 46 de ani a mai antrenat doar la Sibiu iar din 2015 până la finalul anului trecut a strâns 259 de partide, reușind 152 de victorii. Dan Fleșeriu a cucerit Cupa României în 2019, când juca și finala LNBM cu BC CSU Sibiu.

Pe lângă perioada petrecută la Sibiu, Dan Fleșeriu a mai antrenat între 2008 și 2015 în LNBF, unde le-a pregătit pe CSM Satu Mare și CSM Târgoviște.

Hristu Șapera părăsește banca lui Dinamo, după niciun an de zile. El a preluat echipa pe 8 martie 2021. De atunci are un bilanț negativ pe banca lui Dinamo, 14 victorii și 19 înfrângeri. În cariera sa, Șapera le-a mai antrenat pe BCM U Pitești, Steaua București și Energia Târgu Jiu.

Dinamo București are programat următorul meci pe 15 ianuarie, când se va deplasa pe terenul celor de SCM U Craiova.

foto: Răzvan Păsărică/ SPORTPICTURES

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!