Stiri Juniori U15 Feminin

David Antonescu se întoarce în România și va juca pentru Dinamo București

David Antonescu se întoarce în România și va juca pentru Dinamo București

CS Dinamo București a efectuat un nou transfer, aducându-l în lotul lui Sotiris Manolopoulos pe David Antonescu, baschetbalist care a petrecut ultimii ani în Spania, la Real Betis Baloncesto. Anunțul a fost făcut de Sabin Gherdan, agentul sportivului autohton.

Născut în 28 august 2004, Antonescu s-a format la LPS Focșani, formație pentru care a jucat atât la U16, cât și la U18. De asemenea, tânărul jucător a fost promovat de Mihai Petruț la echipa de seniori, având un meci în Cupa României în stagiunea 2018-2019, și 40 de partide în perioada 2019-2021.

Acum doi ani, Antonescu a luat decizia de a-și continua cariera în Spania, la Real Betis Baloncesto, făcând parte din academia grupării care a retrogradat din liga ACB la finalul sezonului acesta.

În luna februarie a acestui an, sportivul de 1.98 metri a fost împrumutat la CSO Voluntari, trupă alături de care a jucat la Final 8-ul Cupei României.

Așadar, Antonescu se întoarce în România și va evolua pentru CS Dinamo București, formație ce a mai anunțat transferurile lui Alexandre-Christian Maticiuc, Zarko Djuric și Strahinja Jovanovic.

De asemenea, Andrei Mandache, Ștefan Grasu, Sasha Son, David Pătru, Luca Alexandru și Alexandru Moroșanu vor rămâne la echipa din Ștefan cel Mare și în sezonul 2023-2024.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Suporterrrr :

    Obiectiv
    Nu stiu ce obiectiv au cei de la Dinamo, dar pare ca vor sa fie in continuare mediocrii.

    cu 9 luni în urmă (27.07.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!