Stiri Juniori U15 Feminin

Deplasare cǎtre cea de-a 5-a victorie pentru timişoreni.

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
08.11.2012


 Liga Națională 

 Etapa a 7-a

 Arena de Baschet,

Bucureşti

09 noiembrie, ora 16:00


 
 Fișa Meciului   

CS Dinamo primeşte vizita vicecampionilor de la BC Timişoara, într-o confruntare ce va conta pentru etapa a 7-a din Liga Naţionalǎ de Baschet Masculin, programatǎ vineri (09.11), ora 16.00.

În sezonul curent, elevii lui Nicolae Toader nu au reuşit sǎ înregistreze nicio victorie, având un bilanţ de 6 înfrângeri. În etapa precedentǎ au fost aproape de a se impune pe terenul celor de la BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, însǎ strǎinii din lotul ciucanilor, dar şi lipsa de experienţǎ e tinerilor dinamovişti au dus la victoria gazdelor, scor 92-82.

De cealaltǎ parte, BC Timişoara se deplaseazǎ la capitalǎ dupǎ o victorie importantǎ în FIBA EuroChallenge, cu Fortress-Lami Ved Kӧrmend, scor 75-65. În LNMB, formaţia pregǎtitǎ de Predrag Badnjarević a înregistrat cea de-a 4-a victorie, împotriva echipei BCM U Piteşti, scor 82-76.

BC Timişoara ocupǎ locul 7 în ierarhia generalǎ, pe când CS Dinamo se aflǎ pe ultima poziţie a clasamentului.

Dupǎ cum se prezintǎ şi clasamentul, favoriţi în aceastǎ confruntare sunt timişorenii, cǎutând cea de-a 5 victorie pe terenul roş-albaştrilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!