Stiri Juniori U15 Feminin

Derby-ul suferinţei se desfăşoară în inima Carpaţilor Orientali!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.11.2012

 Liga Națională 

 Etapa a 6-a

 Sala Sporturilor Miercurea Ciuc

3 noiembrie, ora 18:00

 0-6
 Fișa Meciului   0-5

Derby-ul din subsolul clasamentului este programat să se desfăşoare sâmbătă seară la Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc. Începând cu orele 18:00, formaţia locală va întâlni pe Dinamo Bucureşti, o echipă din care a mai rămas doar renumele. Actualmente cele două formaţii au adunate 11 înfrângeri şi niciun succes, în cinci etape disputate, cu excepţia faptului că gazdele de sâmbătă au un joc în plus disputat în compania medieşenilor de la Gaz Metan.

Teoretic amfitronii pornesc cu prima şansă, având în vedere că au în componenţă şase sportivi străini, însă practic ne putem aştepta la un meci echilibrat. Tinerii de la Dinamo nu au nimic de pierdut, au prins curaj, iar acest aspect se poate observa mai ales în jocului tânărului timişorean Leonard Filip care este vioara întâi a bucureştenilor.

În ceea ce priveşte istoricul întâlnirilor, cele două formaţii au disputat doar două confruntări directe, ambele câştigate de bucureşteni în sezonul precedent. Astfel, o eventuală victorie a ciucanilor ar însemna o premieră pentru Laszlofy Botond.

Brigada de arbitrii ce va oficia confruntarea este formată din Csender Andrada, Drugău Sorin şi Epure Marius în timp ce comisar din partea FRB a fost delegat Raduly Zoltan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!