Stiri Juniori U15 Feminin

Dinamo a avut doar cinci posesii pierdute la Miercurea Ciuc

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.11.2012

Dinamo București pare să fie o echipă condamnată să piardă absolut toate meciurile cel puțin în prima jumătate a sezonului regulat. Echipa din capitală, în mod paradoxal, cea mai titrată din baschetul românesc, a pierdut la Miercurea Ciuc în etapa a 6-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin.

În cadrul partidei încheiate cu scorul de 92-82 în favoarea echipei gazdă, s-a consemnat un aspect extrem de pozitiv în jocul formației bucureștene. Este un sezon în care se pot consemna și scrie o grămadă de recorduri negative pentru alb-roșii, dar de această dată, în pofida unui nou eșec, Dinamo a fost foarte aproape de a stabili un nou record stagional, pozitiv, la capitolul posesii pierdute.

Concret, Dinamo București a terminat meciul cu cinci posesii pierdute. Asrfel recordul rămâne deținut de Energia Rovinari, care a avut patru mingi pierdute în victoria cu BC Timișoara. Pe parcursul a 40 minute de joc efectiv niciun jucător din trupa lui Nicolae Toader nu a pierdut mai mult de o minge. De asemenea, trebuie notat faptul că din această statistică a rezultat o alta extrem de lăudat. Este vorba despre faptul că BC Miercurea Ciuc a realizat o singură intercepție pe tot paercursul meciului.

În pofida aspectelor pozitive consemnate, Dinamo rămâne fără victorie din totalul de șase partide disputate în sezonul regulat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!