Stiri Juniori U15 Feminin

Dinamo București încheie turul de campionat fără victorie

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
22.12.2012


63-86

11-33, 21-18, 19-14, 12-21


  Statistica meciului  

 

CS Dinamo București încheie turul de campionat bifând cea de-a 15-a înfrângere stagională în fața celor de la CS Energia Rovinari. Trupa lui Nicu Toader a cedat de această dată la scorul de 63-86.

Începul meciului a consemnat o trecere "succintă" a echipei gazdă la conducere, moment ce a fost urmat de debutul asupririi lor de către Energia. Elevii lui Slobodan Nikolic au trecut la cârma partidei, preluând inițiativa și distanțându-se ușor, ușor pe tabela de marcaj. Cea mai mare diferență înregistrată a fost de 28 de puncte, dar formația oaspete a reușit să păstreze un ecart constant de 15 puncte pe întreaga durată a confruntării. La fel ca și în precedentele meciuri, dinamoviștii s-au ținut în limita capacităților de oponenți, însă s-au lăsat păgubași pe sfârșit, pierzând la la scorul de 63-86.

Dacă pentru formația din Capitală se preta ca toată lumea să evolueze, pentru Energia Rovinari confruntarea a reprezentat o premieră la acest capitol. Toți componenți grupării din Tg-Jiu nu nu mai că au făcut act de prezență în teren, ci și au reușit să puncteze, aducând aport la victoria echipei

În ce ce privește linia statistică, gorjenii au fost fruntași la aproximativ toate capitolele, exceptând însă aruncările de la linia de pedeapsă, unde raportul dintre procentaje a fost de 90%-60% în favoarea amfitrionilor.

Remarcați ai partidei:

CS Dinamo București: Leonard Filip: 23 puncte, 11 recuperări, o pasă decisivă, 30 eff.; Andrei Petica: 8 puncte, 2 recuperări, 3 pase decisive, 8 eff.;

CS Energia Rovinari: Stefan Nikolic: 16 puncte, 6 recuperări, 8 pase decisive, 24 eff.; Louis Darby: 16 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, 22 eff.

Începutul returului programează pentru cele două echipei, partide împortiva celor de la "U" Mobitelco Cluj, respectiv CSU Sibiu.

Rămâne de văzut dacă lucrurile vor evolua pentru ambele echipei, întrucât niciuna dintre protagonistele de astăzi nu se află într-o situație favorabilă privind parcursul în turul campionatului. Astfel, echipa bucureșteană va trebui să ia măsuri seroase pentru a păstra onoarea celei mai titrate echipei românești, pe când Energia va trebui să revizuiască planul de atac pentru retur, incluzând atât lotul de jucători cu care va aborda partea a doua a campionatului, cât și strategia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!