Stiri Juniori U15 Feminin

Dinamo câștigă meciul de pregătire cu CSM Târgu Jiu

Dinamo câștigă meciul de pregătire cu CSM Târgu Jiu

Dinamo București și CSM Târgu Jiu s-au întâlnit sâmbătă, 9 septembrie, în Arena de Baschet din Capitală pentru un joc amical, la finalul căruia învingători au fost alb-roșii cu 77 la 70.

Dinamoviștii s-au aflat într-un avantaj de 8 puncte la capătul primului sfert (18-10) și până la pauză au putut să urce diferența la una formată din două cifre: 38-26. Formația din Târgu Jiu s-a aflat la conducere doar în primele secvențe ale întâlnirii.

Ecartul a continuat să crească și s-a ajuns cel mult la +22, pentru ca după 30 de minute scorul să fie 66-46, iar într-un final Dinamo a putut să-și treacă în cont un nou succes în perioada de pregătire, 77-70.

În primul 5 al bucureștenilor s-au regăsit Andrei Mandache, Cortez Edwards, Andre Jones, Sean Evans și Ștefan Grasu. De partea cealaltă, CSM Târgu Jiu a replicat cu Dimitrius Underwood, Camil Berculescu, Jason Hubbard, Noam Weinberg și Arsenije Vuckovic.

Dinamo a încheiat jocul cu 11/27 din spatele arcului de cerc, capitol la care gorjenii au suferit (3/22). În schimb, CSM Târgu Jiu a stat mult mai bine la recuperări (46-32), dar a pierdut total lupta la assist-uri, unde dinamoviștii au avut 20, față de cele 6 ale alb-albaștrilor.

Zarko Djuric a adunat 21 de puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări și 4 intercepții, pe lângă aceste cifre fiind precis în 4 rânduri din 6 încercări de afară. Ștefan Grasu și Andrei Jones au fost următorii marcatori de la Dinamo cu 12, respectiv 10 puncte și câte 4 recuperări.

Dimitrius Underwood a răspuns cu 21 de puncte și 10 recuperări, iar Jalen Dupree (14 puncte, 7 recuperări) și Ethan Wright (12 puncte) au fost următorii în double figures pentru CSM Târgu Jiu.

Acest turneu de la București se va încheia duminică, 10 septembrie, cu duelul dintre CSM Târgu Jiu și CSM Constanța programat de la ora 16.15.

*foto: Facebook Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!