Stiri Juniori U15 Feminin

Dinamo încheie anul 2012 în notă obișnuită

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.12.2012

Brandul Dinamo a ajuns să se facă de râs în baschetul românesc. Cea mai titrată echipă din sportul cu mingea la coș din țara noastră tocmai a încheiat cel mai modest an din istorie. Și cu greu e posibil să bați o atfel de contra-performanță.

Dinamo București are 0-15 la jumătatea sezonului regulat în ediție de campionat 2012/13. Mai mult, echipa din capitală a încheiat anul cu un bilanț general de 3 victorii și 30 de înfrângeri.

Formația pregătită de către Nicolae Toader nu a câștigat un meci din 22 februarie. Așadar, se împlinesc exact 10 luni de la ultimul succes al lui Dinamo. Astfel, echipa alb-roșie are o serie activă de 26 înfrângeri consecutive: opt din sezonul trecut, trei din cupă și 15 din actuala ediție de campionat.

Cu atât mai alarmant este faptul că nu se întrevede o șansă ca această serie să se sfârșească prea curând. Dinamo este favorită certă la retrogradare. De altfel, bucureștenii au evitat retrogradarea în sezonul precedent deoarece s-a anulat turneul playout. De asemenea, existau șanse ca bucureștenii să scape de retrogradare chiar dacă s-ar fi jucat playout pentru că se afla o poziție în care nu putea să joace în acest turneu în condițiile în care competiția s-a sfârșit cu doar 15 echipe după retragerea lui CS Otopeni la jumătatea sezonului trecut.

Altfel spus, cele 22 de titluri naționale, respectiv bătăliile memorabile din Sala Floreasca cu Steaua sunt de domeniul trecutului. Unul tot mai îndepărtat!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!