Stiri Juniori U15 Feminin

Dinamo învinge pe Miercurea Ciuc și obține prima victorie în acest sezon

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.02.2013

Dinamo București a învins după prelungiri pe BC Miercurea Ciuc, scor 96-85, în ultimul meci al etapei cu numărul 21 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Partida a avut loc la Arena de Baschet din capitală. Scor pe sferturi: 20-21, 17-15, 20-23, 15-13, 8-8 și 16-5.

Brian Fisher a avut 31 puncte, Spencer Dixon a adăugat 27 puncte, 6 recuperări, iar Leo Filip a terminat cu 14 puncte, 10 recuperări pentru Dinamo. În replică, Franko Filipovic a avut 22 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, iar Frano Bubalo a terminat cu 15 puncte, 5 pase decisive pentru Miercurea Ciuc.

Harghitenii au 3-18 la general și rămân pe locul 14, la egalitate cu Farul Constanța. În schimb, Dinamo bifează prima victorie din acest sezon competițional.

Meciul a început cu întârziere deoarece traficul a fost blocat de turul flăcării olimpice pentru Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret, eveniment găzduit de România.

Revenim cu amănunte!

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!