Stiri Juniori U15 Feminin

Dinamo primeşte vizita Timbei Timişoara

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
02.03.2013


Arena de Baschet

Bucureşti
duminică, 3 martie
ora 18:00 

 


  Fişa meciului  

CS Dinamo primeşte vizita formaţiei de pe malul Begăi, BC Timba Timişoara, în cadrul etapei cu numărul 25. Partida ce va avea loc în Arena de Baschet din Bucureşti este programată duminică, cu începere de la ora 18.00.

Formaţia gazdă, de la victoria cu Miercurea Ciuc, nu a mai reuşit să înregistreze niciun rezultat pozitiv, ultima înfrângere încasând-o de la campionii en-titre, CSU Asesoft Ploieşti, cu un scor de 85-119. În momentul actual, dinamoviştii ocupă ultima poziţie din clasament, cu un total de 25 puncte, fiind echipa favorită la  retrogradare.

De partea adversă, formaţia pregătită de Bogdan Murărescu are la activ 5 victorii, aflându-se pe poziţia a 13-a în clasament, totalizând 29 de puncte. Ultimul rezultat înregistrat este cu BCM U Piteşti, timişorenii pierzând confruntarea de pe teren propriu cu scorul de 68-81.

Confruntarea dintre cele două echipe va fi una relativ echilibrată, însă favorită este BC Timba Timişoara, prin prisma rezultatelor obţinute şi a jucătorilor ale căror valori individuale sunt net superioare dinamoviştilor.

Partida va fi arbitrată din brigada formată din Andrada Csender, Dragoş Nicolae şi Sefer Bedir. Observator din partea FRB va fi Anton Cutov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!