Stiri Juniori U15 Feminin

Dinamo redusă la tăcere de Timba

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
03.03.2013


65-94

(11-18, 23-29, 16-27, 15-20.)


  Statistică
 

BC Timba Timişoara s-a impus în această seară în Arena de Baschet din Bucureşti, lăsând formaţia dinamovistă cu o singură victorie în acest sezon competiţional. Oaspeţii au dominat autoritar întreaga partidă, scorul final fiind de 94-65, iar cel pe sferturi 11-18, 23-29, 16-27, 15-20.

Gazdele au început cu un prim 5 alcătuit din Ţelinoiu, Neguţ, Fisher, Dixon şi Filip, pe când timişorenii au au ales formula de Huckaby, Horton, Glynn, Brown şi Kickingstallionsims. Scorul a fost deschis de către Dixon la linia de pedeapsă, trecând în contul echipei sale primul punct al partidei. Replica nu a întârziat să apară şi Kickingstallionsims marcând primele sale 2 puncte. Scorul în primele minute a fost unul strâns, însă după prestaţiile bune ale americanilor, Timba a preluat conducerea, lăsându-i fără drept de replică pe dinamovişti.

Sfertul secund a debutat prin reuşita din afara semicercului, urmată de un coş de 2 puncte şi o faulă marca Jordan Glynn, ducându-şi echipa la un avantaj de 10 puncte. Dinamoviştii nu se lasă mai prejos şi continuă să marcheze prin Leonard Filip şi Andrei Petică, încercând să reducă din handicap, însă în zadar. Prima repriză se termină cu scorul de 47-34 pentru elevii lui Bogdan Murărescu. După pauza mare, supremaţia timişorenilor continuă, conturând-şi victoria şi reducându-şi adversarul la tăcere, aportul americanilor fiind esenţial în partida din această seară.

Principalii marcatori ai gazdelor au fost Brian Fisher, cel mai eficient jucător, cu un indice de 23, care a terminat partida cu 21 de puncte şi 5 recuperări, urmat de Leonard Filip cu 12 puncte, 7 recuperări şi 2 pase decisive şi Spencer Dixon cu 8 puncte şi 5 pase decisive.

De partea adversă s-au remarcat Alex Johnson cu 17 puncte, 3 recuperări şi 5 pase decisive, Jordan Glynn, care a reuşit un total de 16 puncte, 15 recuperări şi 5 pase decisive, pentru o eficienţă de 27, şi Jermont Horton cu 15 puncte, 3 recuperări şi 3 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!