Stiri Juniori U15 Feminin

Dinamo și Laguna Sharks propun primul duel bucureștean al sezonului

Dinamo și Laguna Sharks propun primul duel bucureștean al sezonului

Runda cu numărul trei din Liga Națională de Baschet Masculin aduce primul duel bucureștean al sezonului, adversare fiind Dinamo și Laguna Sharks într-un meci care va fi televizat în cursul serii de marți, 10 octombrie.

După ce au părăsit Cupa României din primul tur, cele două formații au avut parte de un parcurs total diferit în rundele care au deschis sezonul în LNBM. Dinamo a reușit să-și câștige ambele meciuri, 78-65 cu CSM Târgu Jiu și 83-80 la Galați, în timp ce Laguna a pierdut la Voluntari cu 40-75 și pe teren propriu în fața lui SCM Timișoara, 51-79.

În plus, dinamoviștii au în lot unul dintre liderii campionatului după două runde. Andrei Mandache a adunat 20.5 puncte pe meci, cifră care îl plasează pe locul al treilea la acest capitol. De cealaltă parte, Laguna dispune de cel mai modest atac, cu doar 45.5 puncte pe întâlnire, precum și de cel mai mic procentaj al reușitelor de la distanță, 11.4%.

Sezonul trecut a adus primele întâlniri directe dintre alb-roșii și „rechini”. Dinamo n-a avut probleme în tur și s-a impus cu 88-51, dar în retur Laguna a produs una dintre marile surprize ale sezonului. Nou-promovata de atunci a trecut cu 78-77 de Dinamo, echipă care dorea să ajungă în playoff.

Echipa lui Sotiris Manolopoulos va căuta revanșa pentru acel insucces din ediția trecută de campionat, existând acum oportunitatea ca Dinamo să urce în Top 3 din Conferința A, după înfrângerea lui CSO Voluntari în derby-ul cu U-BT Cluj. Laguna este ultima în această grupă, bilanțul lui CSM Galați fiind de 0-3 după jocul de la Târgu Jiu din această rundă cu numărul trei.

Duelul de marți, 10 octombrie, din Sala Dinamo va începe la ora 19.00. Confruntarea va fi transmisă pe Digisport 2, Prima Sport 1 și FRB TV.

*foto: Facebook Dinamo București Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    poate
    retrogradeaza dinamo delfinasii anul asta :)

    cu 6 luni în urmă (13.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!