Stiri Juniori U15 Feminin

Dixon: „Va trebui să ne concentrăm pentru a rămâne în joc 40 de minute”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.03.2013

Spencer Dixon

Fundașul dinamovist vorbește despre etapa trecută și despre ceea ce urmează, meciul de la Tîrgu Mureș.

Meciul cu Farul a fost unul bun pentru noi. Ne-am descurcat bine ca și echipă, numai că am scăpat meciul din mână. Cred că putem să continuăm ceea ce am început în meciul trecut; să ne concentrăm la joc până la sfârșit, și sperăm să găsim drumul spre victorie.
BC Mureș este o echipă solidă, o prezență puternică. Are fundași care știu să joace. Va trebui să ne concentrăm pentru a rămâne în joc 40 de minute.

Cu privire la finalul sezonului, Dixon crede în șansa echipei sale de a rămâne în primul eșalon al campionatului.

Sper că jocul nostru se va îmbunătăți constant . Dacă jucăm în forma noastră de top, vom avea șanse bune să ne menținem în prima divizie.

Cu trei etape înainte de sfârșitul sezonului regulat, Dinamo se află e ultima poziție a clasamentului, cu o singură victorie, și mai are de jucat cu BC Mureș, CSM București și Energia Rovinari.

foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!