Stiri Juniori U15 Feminin

DJ Seeley: „Nu am schimbat în apărare și nu am făcut ajustările necesare”

DJ Seeley: „Nu am schimbat în apărare și nu am făcut ajustările necesare”

Marți, 19 decembrie, U-BT Cluj-Napoca a încasat a patra înfrângere din actuala stagiune a BKT EuroCup. Campioana României a început foarte modest duelul cu JL Bourg și, chiar dacă și-a revenit în repriza a doua, a trebuit să se recunoască învinsă: 89-98.

Cel mai bun marcator al alb-negrilor a fost, din nou, DJ Seeley, care, deși nu avea niciun punct la pauză, a terminat cu 20 de puncte puse pe tabelă. Iată ce a declarat baschetbalistul american:

Așa cum ai spus, nu am jucat bine în primul sfert și asta ne-a afectat în restul jocului. Am luptat pentru a reveni dar nu a fost de-ajuns pentru a recupera cele 20 de puncte diferență din primul sfert. Nu am schimbat în apărare și nu am făcut ajustările necesare și asta ne-a costat. Până la urmă am reușit, însă ei au avut o seară excelentă la nivelul aruncărilor, nu putem să le luăm asta. Cred că am jucat bine în a doua repriză, dar nu a fost de-ajuns pentru a termina meciul [n.r cu victorie]. E dificil [n.r. să joci împotriva unei adversare cu un procentaj de 60% din afara semicercului]. Nu au de-obicei 60% din acțiune, însă în această seară au aruncat excelent. E greu. Au înscris aruncări, noi am ratat mult, apoi, în a doua repriză, am început să marcăm și ne-am apropiat. Jos pălăria pentru ei, au jucat foarte bine.

În ciuda acestei înfrângeri, U-BT Cluj-Napoca a profitat de faptul că ratiopharm Ulm a fost învinsă de Lietkabelis și a rămas pe locul al treilea în grupa B.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!