Stiri Juniori U15 Feminin

DJ Seeley: „Trebuie să rămânem concentrați, să nu devenim prea confortabili”

DJ Seeley: „Trebuie să rămânem concentrați, să nu devenim prea confortabili”

U-BT Cluj-Napoca și-a luat revanșa în fața lui ratiopharm Ulm, câștigând cu 86 la 75 un meci din etapa a 6-a a BKT EuroCup. Drept urmare, campioana României este singura formație aflată, în acest moment, pe locul al doilea în grupa B.

Liderul ardelenilor a fost DJ Seeley, care a adunat 21 de puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. Iată ce a spus jucătorul american:

A fost un meci dificil. Nu știu, am jucat excelent, am început bine, apoi am avut un sfert 3 complicat, însă am reușit să ne reintrăm în ritm și să ne facem jocul. Astfel am reușit să câștigăm. Per total, cred că am făcut un meci bun, în care am luptat. Am jucat cu agresivitate, i-am forțat să rateze aruncări, ne-am apărat la shooterii lor și am ținut situația sub control. Apoi, în sfertul al 3-lea, am făcut niște greșeli care au dus la puncte ușoare pentru ei pe contraatac. Greșelile și ofensiva noastră proastă a dus la revenirea lor. Suporterii au fost extraordinari. Ne-au susținut și atunci când jucam bine, iar când jucam prost ne-au susținut și mai mult. Mă bucur de fiecare dată când avem un meci pe teren propriu.

Întrebat dacă a fost o zi perfectă pentru el, Seeley a răspuns următoarele:

Nu, nici măcar aproape de perfecțiune. Am obținut victoria. Am avut 18 greșeli, puteam să jucăm mai bine. Puteam să facem multe lucruri mai bine dar, per total, a fost un meci bun. Trebuie să rămânem concentrați, să nu devenim prea confortabili. E un sezon lung, lucrurile se schimbă și trebuie să fim concentrați, agresivi și să continuăm să ne facem jocul.

La final, veteranul alb-negrilor a vorbit despre cum se simte la Cluj și despre prestația sa:

Mă simt bine. Îmi ridic nivelul atunci când e nevoie să o fac. În etapa precedentă, am avut o evoluție proastă așa că aveam nevoie să îmi revin și să fac ceva bine. Mă bucur că am reușit. E o viață bună, e un oraș frumos, iar oamenii sunt primitori. Mă simt ca acasă. De fiecare dată când ies, copiii mă văd și mă salută. E frumos, nimic rău de spus.

Miercuri, 15 noiembrie, U-BT Cluj-Napoca va evolua în deplasare, pe terenul lui Trento.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!