Stiri Juniori U15 Feminin

Duel între bucureşteni

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
17.12.2012

Liga Națională

Etapa 14

Arena de Baschet

Marti (18.12)

8-5 Fișa meciului 0-13

Etapa a 14-a din cadrul Ligii Naţionale de Baschet Masculin programeazǎ confruntarea dintre CSM Bucureşti şi CS Dinamo, partidǎ ce se va desfǎşura în Arena de Baschet din Bucureşti, marţi (18 decembrie).

Dupǎ douǎ înfrângeri consecutive, cu CSM Oradea şi cu BCM U Piteşti, în etapa precedentǎ, scor 103-87, CSM Bucureşti are nevoie de o victorie de moral, victorie ce o vor obţine cel mai probabil cu formaţia dinamovistǎ.

În mod evident elevii lui Hristu Şapera sunt favoriţi în aceastǎ partidǎ, ocupând locul 7, dispunând de jucǎtori mult mai experimentaţi decât tinerii dinamovişti şi conducând cu scorul general de 7-1.

Partida va fi arbitratǎ de brigada formatǎ din Valentin Negrea, Dragoş Stan şi Bogdan Alexandru Badea, iar comisar din partea FRB va fi Dan Berceanu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!