Stiri Juniori U15 Feminin

Energia Rovinari va disputa jocurile din play-out pe teren propriu

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
03.04.2013

Îvingătoare în meciul cu Dinamo București din cursul serii de ieri, Energia Rovinari s-a clasat la finele sezonului regulat pe locul 9, urmând ca în play-out să aibă ca adversar aceeași formație din Capitală, ocupantă a ultimului loc în clasamentul general.

După cum prea bine știm, meciurile din play-out ar urma să se desfășoare pe sitstemul cea mai bună din 5 meciuri dispuate, acestea având loc 2 pe terenul celei mai bine clasate, 2 în fieful echipei cotate mai slab, respectiv meciul decisiv dipsutat în acest caz la Tg-Jiu. Astfel, principalii celor două trupe au ajuns la o înțelegere în acest sens care avantajează ambele echipe, și anume dipsutarea a trei partide consecutive la Tg-Jiu (în cazul în care toate cele trei confruntări vor fi tranșate în favoarea Energiei Rovinari)

Am discutat cu antrenorul lui Dinamo, şi am ajuns la o înţelegere cu el să jucăm trei meciuri la Târgu-Jiu. Pe datele de 9, 10 şi 11 aprilie. Se joacă 3 din 5 şi să jucăm două meciuri acasă, apoi urma să jucăm la Dinamo, dar am discutat cu cei de la Dinamo şi au fost de acord să jucpăm trei meciuri aici. Aşa e mai bine pentru toată lumea. Şi ei au nevoie să se pregăteasc de etapa viitoare. E bine şi financiar, dar trebuie să fie de acord şi Federaţia. - a declarat Radu Stroescu pentru site-ul local, sporingorj.ro

Foto: sportingorj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!