Stiri Juniori U15 Feminin

Etapă ușoară pentru BC Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
02.11.2012

sâmbătă, 3 noiembrie, ora 19:00

Etapa 6

Sala Sporturilor Constanța

0-5  Fișa meciului 4-1

După cinci etape din care a câștigat patru meciuri, BC Mureș are posibilitatea de a duce numărul câștigurilor consecutive la cinci mâine, în deplasare de la Constanța, când va întâlni echipa noua-promovată din localitate, Farul.

Elevii lui Costel Cernat nu au reușit să obțină nicio victorie ăpână acum în campionat, iar șansele lor de a se impune în fața mureșenilor sunt aproape inexistente.

Meciul, contând pentru etapa a șasea a Lnbm, va începe mâine la ora 19:00 și va for arbitrat de Ciprian Stoica, Gabriel Dima și Dragoș Stan, iar observatorul va fi Mircea Martiș. Această partidă nu va fi televizată, dar reprezentanții mureșenilor for face deplasarea pentru a realiza o transmisiune în direct pe bcmures.ro/live .

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!