Stiri Juniori U15 Feminin

Eugen Ilie: „E greu să joci trei meciuri la rând cu Cluj cu aceeași intensitate”

Eugen Ilie: „E greu să joci trei meciuri la rând cu Cluj cu aceeași intensitate”

Steaua a suferit a treia înfrângere din tot atâtea partide în meciurile jucate în acest debut de sezon în fața celor de la U-BT Cluj.

Roș-albaștrii au suferit o înfrângere mai dură în prima etapă din LNBM, scor 69-107.

La finalul partidei, antrenorul Stelei, Eugen Ilie, a stat de vorbă cu reporterii baschet.ro cu privire la acest debut de sezon.

„E greu să jucăm trei meciuri la rând cu Cluj și cu aceeași intensitate. Așteptam această față a Clujului, mai ales că în meciurile din Cupă regulile nu le-au permis să joace în formula pe care ei și-o doresc și pe care au arătat-o și în BCL. Nu am reușit să îmi montez jucătorii să poată facă față jucătorilor Clujului. Îi felicit pe această cale, le doresc succes pe mai departe. Noi, cu siguranță avem de unde învăța și corecta pe viitor.”

Întrebat despre momentele bune ale echipei sale în meciurile din Cupă contra lui U-BT, Eugen Ilie a spus:

„Mă bucură momentele respective, din fericire nu au fost scurte și le-am arătat în ambele meciuri din Cupă. Ne trebuie tărie de caracter și nu neapărat individual, ci și ca echipă, având în vedere că sunt 11 jucători noi care nu au mai evoluat împreună deloc. Avem nevoie să construim această tărie de caracter pentru a face față și atunci când jocul nu merge cum ne-am dori. Acolo trebuie să lucrăm pentru că s-a văzut că avem de unde și se poate”.

Antrenorul Stelei spune că cele trei meciuri cu U-BT Cluj sunt foarte utile pentru echipa sa, în contextul în care steliștii nu au reușit să aibă o perioadă de pregătire cum și-ar fi dorit:

„Mai ales că n-am putut avea o perioadă de pregătire cum ne-am fi dorit, de când a fost tragerea la sorți am zis că vom folosi fiecare secundă din aceste meciuri oficiale, dăm tot ce putem, chiar ne-am dorit să câștigăm fiecare meci, să putem pleca din astea trei meciuri, să învățăm ceva din ele. Sper să găsim tăria de caracter, să mergem în sală și să ne antrenăm mai bine”.

Pentru Steaua urmează acum duelul din etapa a doua a LNBM, pe teren propriu contra celor de la CSU Sibiu.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!