Stiri Juniori U15 Feminin

F8. Tudor Costescu: „Mi-a plăcut ritmul, am avut o operare destul de bună în apărare”

F8. Tudor Costescu: „Mi-a plăcut ritmul, am avut o operare destul de bună în apărare”

CS Rapid București este a doua echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce a reușit să treacă la o diferență de 21 de puncte, 78-57, de CSM Petrolul Ploiești. În penultimul act al Final 8-ului, alb-vișiniii vor da fie de CSM Oradea, fie de CSM Târgu Mureș.

Iată ce declarat Tudor Costescu după confruntarea cu prahovenii:

Un meci de Cupa României în care am avut un adversar fără presiune, într-o situație un pic mai specială. Au jucat cu dezinvoltură și am avut probleme cu jocul în anumite momente ale lui. Mai departe e bine că am rămas sănătoși. Am urmărit să nu avem surprize în ceea ce privește starea de sănătate a jucătorilor. Rămâne să vedem ce ne oferă meciul următor ca adversari, indiferent de numele lui. Ne bucurăm că am ajuns în semifinală.

Antrenorul rapidiștilor a vorbit și despre perioada în care se află elevii săi:

Într-adevăr, ne bucurăm de momentele foarte bune prin care trecem sub toate aspectele, ca organizație și ca joc, în ultimul timp. Asta se vede pe teren. Avem realizări frumoase și jocul începe să se schimbe, cel puțin față de cel arătat în ultimul timp. Asta e un cumul de factori care ne-a adus aici dar, în primul rând, e vorba de calitatea și de nivelul băieților mei.

Întrebat care este aspectul care l-a mulțumit cel mai mult în duelul cu CSM Ploiești, Costescu a răspuns următoarele:

Mi-e greu să spun, fiindcă, așa la cald, au fost lucruri care m-au nemulțumit și la ele mă gândesc mai mult. Rămâne să vedem, am avut momente bune. Mi-a plăcut ritmul, am avut o operare destul de bună în apărare. Dar detaliile o să le observ deseară, probabil.

Semifinalele se vor disputa sâmbătă, 17 februarie, în BTarena.

*foto: Facebook - Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!