Stiri Juniori U15 Feminin

FOTO. Noua casă a sportivilor de la Dinamo Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.03.2013

Cinci ani au trebuit să aştepte secţiile de handbal, volei şi baschet ale clubului Dinamo Bucureşti pentru a reveni în propria casă. Lucrările începute în 2008 la noua sală multifuncţională a complexului sportiv Dinamo sunt în mare parte finalizate, în momentul de faţă efectuându-se ultimele finisaje pentru a pregăti inaugurarea oficială programată luna viitoare.

Noua arenă a sportivilor de la Dinamo Bucureşti are o capacitate de 2.538 de locuri, deşi iniţial era prevăzută cu doar 1.142, cuprinzând şi o sală de forţă de 150 mp. Investiţia se ridică la suma de 9 milioane de euro, cu 8.5 milioane de euro mai puţin faţă de noua sală Polivalentă din Craiova (4000 de locuri) respectiv cu 2 milioane de euro mai puţin faţă de estimările proiectului iniţial de realizare al noii săli de sport din Cluj-Napoca, prevăzută cu o capacitate de 7.000 de locuri şi o parcare subterană cu peste 440 de locuri.

Sportivii echipei de baschet Dinamo Bucureşti au început să se antrenete în noua sală, însă deocamdată nu ce cunosc mai multe detalii referitoare la găzuduirea primului meci oficial.

Total Baschet vă pune la dispoziţie, în galeria foto, primele poze cu noua sală din Bucureşti.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Kevin :

    Bravo
    Foarte bine ca mai apare o sala de sport . Oricum in poze este frumoasa dar speram sa fie si utila , adica sa se umple de spectatori la meciurile de baschet sau handbal.Nu cred ca putem face comparatii intre preturile celor 3 sali ( Craiova , Cluj si Bucuresti) deoarece constructiile lor au inceput in perioade diferite cand preturile erau/sunt altele , iar materialele de constructie difera de la sala la sala. Pentru o sala de asemenea dimensiuni important este sa-si indeplineasca scopul pentru care a fost construita.Mi-ar place sa vad intr-o zi intr-un oras din tara, indiferent care, o sala de sport ca cea din Spania care a aparut pe acest site acum ceva vreme sau o sala precum cele din Turcia .

    cu 11 ani în urmă (03.03.2013) Raspunde
  • plitar :

    sala e mai mica
    NU inteleg cum sala are o capacitate de 2500 de locuri . Eu le-am numarat , si nu sunt mai mult de 1700 de locuri . Oricum, e bine ca a aparut si aceasta sala , desi inaugurarea ei trebuia sa aiba loc in decembrie 2011 (vezi stiri pe net ). Bucurestiul , la ora actuala , are cea mai slaba infrastructura sportiva din Romania, raportat la numarul de locuitori . DE asemenea , nu se promoveaza deloc sportul in capitala , numarul de spectatori fiind extrem de mic.

    cu 11 ani în urmă (19.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!