Stiri Juniori U15 Feminin

Gaz Metan întâlnește Dinamo București într-un meci disputat în devans

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
02.02.2013



Sala Sporturilor Mediaș

duminică, 03.02

ora 17.00



Fișa meciului

 

Dinamo București se deplasează în cursul zilei de mâine la Mediaș, acolo unde dispută meciul din etapa 24 în devans. Confruntarea dintre cele două protagoniste va avea loc la Sala Sporturilor din Mediaș, cu începere de la ora 17.00 și va fi oficiată de Laszlo Bukurești, Bedir Sefer, respectiv Alexandru Ivan.

De asemenea, partida se desfășoară în condițiile în care fiecare dintre cele două echipe evoluează astăzi în cadrul celei de-a 20-a etape. Astfel, echipa medieșeană primește vizita celor de la Energia Rovinari, în timp ce gruparea din Capitală va juca pe terenul Sălii Transilvania în fața fromației CSU Sibiu.  

La momentul redactării acestui articol, Gaz Metan Mediaș se situează pe locul 8 în ierarhia generală cu un total de 30 de puncte și un bilanț de 11 victorii și 8 înfrângeri. Ultima partidă disputată de elevii lui Marcel Țenter a consemnat victorie pentru aceștia împotriva celor de la CSM București la scorul de 85 la 67.

La polul opus, echipa dinmovistă rămâne încă fără victorie, având în vedere și cei trei americani achiziționați de curând. Astfel, trupa lui Nicu Toadear staționează pe ultimul loc în clasament, cu doar 19 puncte. Ultimul eșec suferit de bucureșteni s-a înregistrat pe teren propriu, în fața echipei SCM Craiova, cu scorul de 62-83.

Cât despre meciul în sine, acesta are un deznodămând cât se poate de clar. În ciuda parcursului modest venit din partea formației medieșene în campionatul intern, diferența valorică dintre cele două protagoniste este cât de poate de vizibilă și datorită experienței acumulate, precum și mediei de vârstă.

Rămâne însă de văzut cum se vor descurca cele două echipei, aflate în postura de a juca două meciuri în două zile.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    pseudojurnalism
    Dupa ce Catalin Chirila scrie articol dupa articol, fara subiect, doar de dragul de posta o "pseudo stire", ne trezim cu Ioana Ardereanu si opiniile ei ciudate.
    Chiar daca as putea fi acuzat de subiectivism, calificarea in final four, un loc 8 care asigura participarea in play off si singura echipa di Romania care mai este inca in Eurochallenge, numai "numai parcurs modest" nu poate fi numit, tinand cont de circumstantele in care joaca Gaz Metan (staff tehnic nou, jumatate de echipa schimbata, accidentari a oamenilor de baza). As putea spune ca, daca ai fi tacut aveam dubii, acum ca ai cuvantat, avem certitudinea ca mai avem un pseudo jurnalist

    cu 11 ani în urmă (02.02.2013) Raspunde
  • Silvester :

    pseudocunoscator
    Daca as fi rautacios as putea spune si eu "daca nu postai aveam dubii, acum am certitudinea ca mai avem un pseudocunoscator al baschetului nostru mioritic"
    Eu iti inteleg supararea ca echipa ta nu joaca cum ai vrea tu, dar de unde atata frustrare? Cum poti sa jignesti asa? Pana la urma opinia ei este foarte obiectiva. Ce-ai vrea sa spuna despre o echipa care in fiecare an trage la titlu, echipa,probabil cu cel mai mare buget si cu cele mai scumpe transferuri, o echipa care momentan se afla pe 8 (daca azi invinge Energia la 14 puncte-teoretic-intra in lupta pentru play-out), singura echipa din primele 12 invinsa de Constanta si care evident este in cautarea unor relatii mai bune de joc?. Ce-ai fi vrut sa spuna "un parcurs pana acum de mare campioana cu 11 victorii si 8 infringeri?
    Eu nu te acuz de subiectivism, pentru ca evident toti care postam aici avem o favorita si atunci evident suntem subiectivi, dar te acuz de rautate exagerata si chiar infantila.
    Eu ti-as propune sa-ti versi frustrarile pe Tenter sau pe cine crezi tu ca-i vinovat pentru parcursul echipei.(Jurnalistii nu au nicio vina pentru jocul Mediasului)
    E o mare diferenta intre a-ti spune parerea chiar daca esti subiectiv si a jignii pe cei care scriu aceste articole.

    cu 11 ani în urmă (02.02.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    @Silvester
    Daca sunt frustrat de calitatea articolelor, atunci nu am cum sa reprosez acest lucru lui Tenter. Lui Tenter, i-am spus parerea mea, si mi-am exprimat frustrarea vizavi de cum merge echipa.
    Nu as vrea sa fiu inteles gresit. Nu am nimic personal cu Ioana Ardereanu, sau Catalin Chirila, nu le contesc calitatile umane, intelectuale sau de orice alta natura. Le contest doar calitatile de jurnalisti.
    Nu contest meritele celor de la TotalBaschet, insa nu inteleg cum lasa fie un pusti ca si Chirila sa scrie articolele pe care le scrie (jos palaria ca-i place baschetul, si e pasionat de jurnalism). Este si responsabilitatea celor din redactie. Sa nu imi spui ca nu e vizibila diferenta dintre articolele scrise de Adi M. si corespondentii lor din teritoriu.
    In final mai este un amanunt: sunt un simplu suporter si am dreptul la o opinie. Ei odata ce scriu articole, trebuie sa fie bine informati, obiectivi, si sa reflecte realitatea. Daca Gazu este mediocra (tine cont de argumentele pe care le-am dat, si mai ia ca exemplu si ce se intampla prin alte campionate: echipe mari pierd in sezonul regulat, insa in play off au alta fata), atunci ne chiar nu inteleg cum sunt restul de 80% din echipele din LNBM

    cu 11 ani în urmă (02.02.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    @bbfreak
    Vesnic nemultumit si atoatestiutor

    cu 11 ani în urmă (02.02.2013) Raspunde
  • Silvester :

    @bbfreak
    Tu ori nu stii sa citesti ori esti rau intentionat! In articol nu se spune in niciun moment ca Gazu este o echipa mediocra(asta probabil e in capul tau dar tie greu sa recunosti). Scrie foarte clar: "parcurs modest in campionatul intern".Si repet, si eu sustin acelasi lucru cel putin pana acum.Chiar daca Gazul o sa bata tot de acum inainte si o sa ia campioanatul, trebuie sa recunosti si tu ca pana in etapa 20 au avut UN PARCURS MODEST in campionat.
    Iar in legatura cu articolele, te-ai gandit vreo clipa ca "jurnalistii" astia nu sunt de fapt decat niste pusti care iubesc baschetul si tot ce fac, fac din pasiune pentru acest sport si pentru a avea tu unde sa-ti versi frustrarile?

    cu 11 ani în urmă (05.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!